Ritter Sport – čokolada za svaki džep

Ritter Sport je jedina čokolada koja dolazi u obliku kvadrata. S inspiracijom da stane u svaki džep, zadržala je formu od samih početaka

Kao obiteljska tvrtka, Ritter Sport od svojeg početka razmišlja o generacijama budućnosti. Svoj rad usmjerava na to da potiče održivo životno okruženje. Djeluje u skladu s ljudima i prirodom, a kao jednu od svojih obveza smatra i preuzimanje odgovornosti za svoj opskrbni lanac – od proizvodnje pa sve do distribucije.

Ritter Sport – jedinstven u svakom koraku
Obrada kakaa u Ritter Sportu je drugačija – odvija se izravno na licu mjesta, zajedno s ljudima koji znaju svoj put i dijele istu strast prema kakau i čokoladi i na njihovim vlastitim plantažama. Cilj je napraviti zaista najkvalitetniju čokoladu za potrošače, a da se time ujedno pozitivno pridonosi i ostatku zajednice. U skladu s time, od 2018. godine tvrtka je prvi veliki proizvođač čokolade koji je dobio potvrdu za 100% certificirani održivi kakao koji koristi za cijeli asortiman. Birane sirovine iz cijeloga svijeta koriste se u proizvodnji i daju posebne, specifične okuse po kojima je Ritter Sport poznat.

Što to znači za potrošače?
Ritter Sport je jedina čokolada koja dolazi u obliku kvadrata. S inspiracijom da stane u svaki džep, zadržala je formu od samih početaka. Karakterizira ju jedinstvena reciklirana ambalaža koja se otvara prijelomom čokolade te šareni dizajn u kojemu svaki okus ima svoju karakterističnu boju. Riječ je o jedinoj čokoladi na tržištu koja od svojih početaka drži težinu od 100 grama. Kao takva, objedinjuje želje i potrebe potrošača, a istovremeno brine o okolišu i održivom razvoju!

Ritter Sport winter joy limited edition
U susret nadolazećem blagdanskom periodu, Ritter Sport je posvetio posebnu pažnju kreiranju limitiranog izdanja čokolada koje će svojim biranim okusima oživjeti zimski duh – od prodavaonica sve do doma potrošača!

Crunchy Creamy Winter
Prema recentnim istraživanjima tržišta, riječ je o unikatnom okusu na šarolikom tržištu slatkiša, koji objedinjuje ukusan kremasti kakao nadjev nadopunjen zimskim začinima i hrskave karamelizirane komadiće badema.

White Cinammon Crisp
Za sve ljubitelje bijele čokolade, ovo Ritter Sport izdanje donosi mirisnu kombinaciju cimeta i blagdanskog duha u neodoljivom hrskavom izdanju. White Cinammon Crisp čokolada poznata je vjernim zaljubljenicima u Ritter Sport jer već nekoliko sezona donosi blagdanski čokoladni ugođaj.

Caramelized Almonds
Ritter Sport zimski klasik. Najprodavanija čokolada od 2011. na tržište se vraća donoseći svima omiljenu mliječnu čokoladu upotpunjenu karameliziranim ušećerenim bademom stvarajući time idealan i nepogrješiv izbor za svako nepce!

Prethodni članakProizvodnja hrane u Hrvatskoj: Možemo li bolje? – VIDEO
Sljedeći članakProblemi s infrastrukturom zakočili južnoafrički izvoz agruma