Ručno rađeni KOGUTEX mlinci

Mlinci KOGUTEX dolaze u pakiranju od 500 grama, a od 2019. godine zaštićeni su na razini Europske unije oznakom zemljopisnog podrijetla

Ručno rađene mlince KOGUTEX proizvodimo već 18 godina i tržišni smo lider u kategoriji ovog proizvoda, kažu u istoimenoj tvrtki čije je sjedište u Konjščini. Mlinci KOGUTEX dolaze u pakiranju od 500 grama, a od 2019. godine zaštićeni su na razini Europske unije oznakom zemljopisnog podrijetla. EU oznaka, odnosno markica, jamči svakom kupcu kupnju autentičnog i kontroliranog proizvoda, priznate najviše kvalitete i lokalnog podrijetla te tradicionalne ručne proizvodnje.

Proizvod izrađujemo po strogoj proizvođačkoj specifikaciji koju je odobrilo nadležno Ministarstvo poljoprivrede. Godišnje ručno proizvedemo više od 220 tona certificiranih Zagorskih mlinaca po čemu smo najveći domaći proizvođač tog proizvoda, a ujedno i jedini proizvođač s pravom korištenja znaka Hrvatska kvaliteta od rujna 2019. godine za ovaj proizvod. Kvaliteta naših mlinaca na najvišoj je razini što dokazuje i kontinuirano veliki interes kupaca, ugostitelja i veleprodaje.

Uz Zagorske mlince, proizvodimo i Rustikalne mlince, zatim mlince od specijalne mješavine heljdinog brašna, bijelog glatkog brašna i pirovih mekinja namijenjene potrošačima koji traže proizvode sa smanjenim udjelom glutena, a bogatije ugljikohidratima i bjelančevinama. Ponukani aktualnim trendovima eko-bio-organic hrane, proizvodimo i potpuno novi proizvod – Heljda snack s kukuruzom u pakiranju od 70 grama. Ovaj jedinstveni proizvod na tržištu za koji očekujemo veliki interes je suha grickalica od ekspandiranog zrna heljde i kukuruza, BEZ glutena, BEZ šećera, BEZ dodanih aroma, a prikladan je i za vegane. Kao tvrtka i dalje se namjeravamo razvijati i fokusirati na proizvode zdrave hrane.

Prethodni članakInflacija u Hrvatskoj dosegnula rekordnih 12,3 posto
Sljedeći članakGašpar Novak – Zvijezda plus