MLINCI IZ CENTRA SVIJETA su mlad, moderan brand, jedan od najpotentnijih koji su se unazad godinu dana pojavili na FMCG tržištu. Istovremeno, to je brand koji nas vraća u djetinjstvo i donosi sa sobom slike naših baka koje u toplim kuhinjama mijese i razvlače tijesto i na pećima za drva peku mlince.

MLINCI IZ CENTRA SVIJETA dolaze iz Ludbrega, a legenda kaže da je upravo Ludbreg centar svijeta. Proizvode se po jedinstvenoj i tradicionalnoj recepturi ludbreškog kraja i sjeverozapadne Hrvatske koja uključuje jaja. Upravo zbog te posebnosti u odnosu na konkurenciju oni su prekrasne žute boje te su zasigurno najatraktivniji “eye-catch” na polici unutar kategorije. Ručno su rađeni. Peku se na ugrijanim pločama zbog čega poprimaju smeđe tragove pečenja karakteristične za domaće mlince.

Iako se radi o proizvodu koji se svrstava u kategoriju tradicionalnih, proizvodni pogon je jedan od najmodernijih u Hrvatskoj, a proizvodnja se odvija u skladu sa strogim HACCP standardima. U prilog visokoj kvaliteti govori i činjenica da se proizvodni pogon već nalazi u procesu IFS certifikacije, dok je sam brand MLINCI IZ CENTRA SVIJETA u postupku ishođenja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”.

Trgovački lanci Spar Hrvatska i KTC među prvima su u Hrvatskoj prepoznali kvalitetu i vrijednosti koje brand MLINCI IZ CENTRA SVIJETA donosi i ponudili ga svojim kupcima. Zanimljivo je naglasiti da su MLINCI IZ CENTRA SVIJETA jedan od rijetkih brandova koji su se prije probili na inozemna tržišta nego na police domaće maloprodaje pa ih tako već možemo pronaći u njemačkim trgovinama, ali i u ponudi jednog od najvećih irskih trgovaca – SuperValu. Istovremeno, Petar Budimir (Budimir Kroatische Weine und Feinkost) i Alen Lončarek (Adriatic Taste Plus), vodeći distributeri brandova s područja bivše Jugoslavije u Njemačkoj i Irskoj, ne skrivaju zadovoljstvo odlukom da ovaj brand uključe u svoj asortiman.

Širenje indeksa distribucije u Hrvatskoj i osvajanje novih tržišta izazovi su prema kojima se MLINCI IZ CENTRA SVIJETA okreću nakon stabilizacije tržišta uzdrmanog koronakrizom.

Čokoland d.o.o.
PROIZVODNI POGON LUDBREG, Jug II, 10 40323 Prelog
Tel: +385 42 819 105
e-mail: ured_ludbreg@cokoland.hr
Internet: www.cokoland.hr