Zagrebački trgovački centri City Center one East i West za rujan najavljuju brojna otvorenja novih trgovina i ugostiteljskih objekata.

Tako će, uz nedavno otvorenu trgovinu tenisicama FrontEnd, City Center one West 27. rujna postati bogatiji za Baby Center – trgovinu dječjom hranom, opremom, odjećom, obućom i igračkama, doznaje se iz uprave centra.

Baby Center, slovenski lanac trgovina, na isti dan će otvoriti prodavaonicu i u City Centeru one East, a ponuda za roditelje proširit će se i otvorenjem još jedne trgovine dječjom opremom – Magic baby.

Iako već otvoren, automat klub Wettpunkt će službeno i svečano svoje otvorenje obilježiti 7. rujna uz veliki koncert benda Colonia u Centru i raznovrstan zabavni program.

Centar na Žitnjaku može se pohvaliti još jednim velikim otvorenjem: luksuzno uređeni dvoetažni Peek&Cloppenburg koji se prostire na više od 3000 metara četvornih svoja vrata otvara 13. rujna i najavljuje mnogobrojna iznenađenja, popuste i dobru zabavu za sve posjetitelje koja će se produžiti na cijeli vikend, navode iz City Centera.

Pridružuje mu se i povratnik u Hrvatsku – Springfield, koji ovoga puta dolazi direktno iz Španjolske. Usto, ljubitelji cipela razveselit će se novoj trgovini cipela pod nazivom “Moje cipele” koja će se također otvoriti do kraja rujna.

City Center one East obogaćuje i svoju ugostiteljsku ponudu s čak dva nova otvorenja – Pit stop i Providence pub, ističe se u priopćenju.