25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 22:30
OstaloLogistikaSamer&Co.shipping širi poslovanje u Hrvatskoj

Samer&Co.shipping širi poslovanje u Hrvatskoj

Povodom 100. godišnjice poslovanja Samer&Co.shippinga održana je konferencija za medije u Trstu na kojoj je Enrico Samer, čelni čovjek ove logističke kompanije sa sjedištem u toj talijanskoj luci, najavio širenje aktivnosti u Adria regiji pri čemu najveći naglasak stavlja na suradnju s lukom Rijeka.

Luke sjevernog Jadrana – Venecija, Trst, Kopar i Rijeka – posjeduju veliki potencijal kao vrata Europe za terete koji dolaze s Dalekog istoka, no kako bi se to i ostvarilo nužna je suradnja na područjima infrastrukture, tehnologije i okoliša, poručio je Samer.

Kompanija Samer&Co.shipping preveze više od 200 tisuća kontejnera na godinu, a posjeduju lučke terminale i stotine tisuća četvornih metara skladišnog prostora u Luci Trst. U Hrvatskoj su prisutni tri godine i zasad zapošljavaju dvadesetak ljudi.

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...