Ovu godinu, koja je po svemu drugačija od bilo koje druge, želimo završiti u blagdanskom ozračju i s osmijehom, kroz toplinu i ljepotu darivanja. Liječnici, medicinsko osoblje i svi koji u Respiracijskom centru i Klinici za infektologiju KBC-a Osijek ulažu iznimne napore i hrabrost u borbi protiv pandemije COVID-19 zaslužuju da im zahvalimo na požrtvovnosti i kraj godine učinimo malo ljepšim, smatraju u osječkim tvrtkama Saponia i Kandit.

Stoga su pripremili 300 paketa slatkih proizvoda koje su na Badnjak darivali svim djelatnicima Respiracijskog centra i Klinike za infektologiju.

Predsjednica uprave Saponije, Dajana Mrčela, predala je pakete ravnatelju bolnice doc.dr.sc. Željku Zubčiću sa željom da svi djelatnici božićne i novogodišnje blagdane provedu što mirnije u krugu svojih obitelji te da se ova pandemija što prije zaustavi.

“Tijekom cijele ove godine Saponia i Kandit su na razne načine nastojali ublažiti utjecaj pandemije – kupovinom respiratora za KBC Osijek, kroz nagrađivanje svojih radnika te doniranjem proizvoda potrebitima. Darivanjem djelatnika osječkog KBC-u na najljepši način smo završili 2020. godinu”, istaknula je Dajana Mrčela.