IzlogPredstavljamoSaponijini Likvi deterdženti u novom ruhu

Saponijini Likvi deterdženti u novom ruhu

likvi500originlikvi500freshUnatrag godinu dana, Likvi je postao jedina robna marka u kategoriji koju Saponia plasira na hrvatsko tržište.

U novom pristupu stvaranja proizvoda, u Saponiji su se fokusirali na kvalitetu i potrošačima se nudi nova linija deterdženta Likvi pod sloganom “Najjači do sada”.

“Likvi je u vrlo kratkom roku preuzeo i povećao tržišni udio koji je Saponia dosad imala s dva brenda Tipso i Likvi”, navodi Tihana Kostenko, brend menadžer iz Saponije.

Asortiman Likvija uključuje Ultra fresh, Original i Antibacterial varijante, koje se odlikuju izuzetnom snagom odmašćivanja, bogatom pjenom i ugodnim mirisom.

U skladu sa svjetskim trendovima, Saponia nudi i Likvi balsam 2u1 u dvije mirisne varijante Camomile i Aloe vera, koje svojim sastojcima njeguju kožu ruku. Likvi proizvodi dosad su se nudili u pakiranjima od 500 ml i 1 l, a ponuda je proširena pakiranjem od 1,5 l za najprodavanije varijante.

“Likvi je na gotovo svim prodajnim mjestima pozicioniran uz konkurentske brendove odvojeno od privatne robne marke”, kažu u Saponiji.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...