Storewars seminar krajem ožujka u Zagrebu

nielsen-logo-largeStorewars je poslovna simulacija koja oživljava složene odnose između  proizvođača, trgovaca i potrošača kroz natjecanje ukupno pet timova (tri proizvođačka i dva trgovačka), u pridobivanju različitih segmenata potrošača i kupaca za svoje robne marke i trgovine.

Simulaciju je razvio Marcel Corstjens, profesor marketinga na sveučilištu INSEAD u Francuskoj, a u Hrvatskoj je nakon više od pet godina organizira agencija Nielsen Hrvatska od 23.03. – 25.03.2011. godine u zagrebačkom hotelu “Aristos”.

U napetoj natjecateljskoj atmosferi seminar osigurava polaznicima korištenje svih alata neophodnih za osvajanje prostora u svijesti potrošača („Mindspace“) i na polici („Shelfspace“): segmentacija, pozicioniranje, promocije, cijene, popusti, lansiranje novih proizvoda, uvjeti plaćanja, upravljanje prostorom na polici, upravljanje kategorijama.

Kroz simulaciju stvarnih poslovnih situacija Storewars uči polaznike o povezanosti prodaje, marketinga, financija, proizvodnje i analize informacija, čime polaznici iz različitih područja (financije, proizvodnja, logistika) imaju priliku doživjeti i razumjeti izazove s kojima se susreću njihovi kolege iz prodaje i marketinga.

Storewars će unaprijediti pregovaračke vještine polaznika i pomoći im u postizanju ciljeva u današnjem dinamičnom i konkurentskom poslovnom okruženju. Osim toga, ukazujući na izazove moderne FMCG industrije, osigurava međusobno razumijevanje proizvođača i trgovaca tražeći način za ostvarivanje ‘win-win’ pozicija.

Voditelj seminara je Jean-Jacques Vandenheede, međunarodno priznati stručnjak i dugogodišnji proučavatelj FMCG industrije i trendova u europskoj maloprodaji.

Osnovna cijena sudjelovanja na Storewars seminaru po polazniku iznosi 2200€. Za svaka 4 prijavljena polaznika iz iste kompanije, sudjelovanje za petoga bit će besplatno.

Obzirom da je broj polaznika seminara ograničen, predlažemo da što prije rezervirate svoje mjesto i tako osigurate sudjelovanje na ovom jedinstvenom seminaru.

Prijave putem e-maila mogu se poslati na dijana.knezevic@nielsen.com i jelena.doko@nielsen.com.

Prethodni članakAdris s proizvođačima duhana potpisao četverogodišnji ugovor
Sljedeći članakOsnovana zadruga Hrvatski otočni proizvod