studena-superior-taste-award-largeNa prestižnom testiranju “Superior Taste Award 2011” Podravkina izvorska voda Studena dobila je tri zvjezdice, što je najviša ocjena koju može dobiti prehrambeni proizvod.

Priznanje dodjeljuje International Taste & Quality Institute iz Bruxellesa, jedna od vodećih svjetskih organizacija koja ocjenjuje kvalitetu okusa svih kategorija proizvoda iz segmenta prehrane i pića.

Osvojeni rezultat omogućuje da se iduće tri godine na ambalaži Studena izvorske vode komunicira internacionalno prepoznatljiv znak “Superior Taste Award”, što je svrstava u visokokvalitetne izvorske vode kao odličan izbor za hidrataciju organizma, nadoknadu minerala te svakodnevno gašenje žeđi, ističu iz Podravke.

Pritom dodaju kako je priznanje tim važnije što je stručni sud ugledne organizacije činilo 150 uvaženih šefova kuhinja i sommeliera. U “Superior Taste Award” kategoriji ocjenjuju se isključivo proizvodi koji se nalaze na policama trgovina, a u proces ocjenjivanja mogu ući proizvodi samo onih kompanija koje posjeduju certifikate kontrole kvalitete.

Studena je prva hrvatska izvorska voda koja je u bocama dostupna na policama trgovina od 1999. godine.