Studio Sonda i Synet osvojili su Effie Grand Prix

U sklopu zagrebačkog događanja DK Home presented by A1 ove se godine dodjeljuju nagrade hrvatske komunikacijske industrije, a danas su uručene prestižne nagrade Effie

Na dugo iščekivanom događanju DK Home presented by A1 na zagrebačkoj Ljetnoj pozornici Tuškanac proglašeni su pobjednici prestižne nagrade Effie, koja slavi učinkovitost marketinške komunikacije. Statue su dodijeljene najboljim agencijama i oglašivačima za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih tržišnih rezultata tijekom protekle izazovne godine.

Ove su godine dobitnici Grand Prixa i nositelji zlatne nagrade Croatia Effie 2021 Gradska knjižnica Poreč s primarnom agencijom Studio Sonda za projekt 100% COVID FREE PUTOVANJE u suradnji sa Synetom u kategoriji Niskobudžetne kampanje. Zlatnu nagradu Croatia Effie 2021 s Tuškanca nosi i Wiener osiguranje Vienna Insurance Group uz agencije Señor, OMD Media i Komakino za projekt Osigurava vaš mir.

Srebrnu nagradu osvojili su sljedeći projekti: Doogvertising klijenta Mars Croatia s agencijom MediaCom Zagreb u kategoriji Medijska ideja, projekt #prviput Zagrebačke banke i agencija Señor, MediaCom Zagreb, 404 i Centralna Jedinica u kategoriji Pozitivne promjene: opće dobro – brendovi te 100% COVID FREE PUTOVANJE klijenta Gradska knjižnice Poreč i agencija Studio Sonda i Synet u kategoriji Tematski marketing.

Brončane su nagrade dodijeljene klijentu Croatia osiguranje i agencijama Bruketa&Žinić&Grey, 404 i Millenium promocija za projekt Pavle Pauq predstavlja LAQO u kategoriji Financijske i osiguravajuće usluge; klijentu Pipi Beverages i agencijama Imago Ogilvy i Drap za projekt #bolimePipi i nakon lita u kategoriji Engaged Community te Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci” i agenciji CTA komunikacije za projekt Nešto zbilja važno u kategoriji Pozitivne promjene: opće dobro – neprofitni sektor.
Ambijent toplih zagrebačkih večeri i izvrsno raspoloženje komunikacijske zajednice uveličali su proslavu najefikasnijih hrvatskih marketinških projekata.

Gradska knjižnica Poreč i Studio Sonda osvojili MIXX 2021 Best in Show
Na dugo iščekivanom događanju DK Home presented by A1 na zagrebačkoj Ljetnoj pozornici Tuškanac proglašeni su i pobjednici nagrade MIXX, te su nagrađene najbolje digitalne kampanje i digitalni alati/platforme u području tržišnih komunikacija.

MIXX je natjecanje koje, po međunarodnoj licenci IAB-a, nagrađuje najbolje digitalne kampanje. Kriteriji ocjenjivanja uključuju kreativnost, strategiju, izvedbu i korištenje medija te postignute rezultate, a upravo je po tim kriterijima stručni žiri natjecanja titulom Best in Show nagradio projekt 100% COVID Free putovanje Gradske knjižnice Poreč i agencije Studio Sonda. Uz Best in Show, proglašeno je i 12 pobjednika kategorija natjecanja.

Pipi Beverages i Imago Ogilvy za projekt Lito je tamo di si ti osvojili su nagradu Brand Awareness Campaign.
Vile Botinec i Younited agency osvojili su priznanje u kategoriji Direct Response and Lead Generation s projektom Novi standard Novog Zagreba.
Zagrebačka pivovara i Degordian pobjednici su kategorije Cross Media Integration Campaign s projektom Opjevani junaci.
HURA i Izone za projekt #jedvačekam osvojili su nagradu Best COVID/Earthquake Crisis Campaign.
Priznanje kategorije Best Media Strategy pripalo je A1 Austria Group i agenciji BBDO Zagreb za projekt Switchaj na najboljoj mreži.
Kaufland i I to nije sve! proglašeni su najboljima u kategoriji Best Branded Content s projektom Kako se jede u Hrvatskoj.
Podravka i Human interaction company s projektom Coolinarika 2021 najbolji su u kategoriji Best Website.
Priznanje u kategoriji Best Mobile App dobio je projekt LAQO mobile app klijenta Croatia osiguranje te agencije Shape 404.
Pipi Beverages i agencija Imago Ogilvy s projektom #volitePipi zaslužili su priznanje u kategoriji Best Social.
Pobjednici kategorije Best Search su Birgon i Arbona s projektom Search – ealati.hr.
Pedigree i MediaCom Zagreb pobjednici su kategorije Best Tech & Innovation s projektom Dogvertising.

Zagrebačka pivovara i Telegram Media Grupa iskazali su se u kategoriji Best Publisher Long-Form Native s projektom Razmisli.

Ambijent toplih zagrebačkih večeri i izvrsno raspoloženje komunikacijske zajednice uveličali su proslavu najboljih hrvatskih digitalnih projekata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKonzum i Čisteći medvjedići krenuli s akcijama čišćenja prirode
Sljedeći članakProšli tjedan vrijednost fiskaliziranih računa 21 posto viša nego lani