OstaloICT & FinTechSuper zoo ulazi na hrvatsko tržište uz podršku IPIS+ ERP rješenja

Super zoo ulazi na hrvatsko tržište uz podršku IPIS+ ERP rješenja

Češki lanac trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce Super zoo nedavno je otvorio svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj, a za širenje na hrvatsko tržište odabrao je ERP rješenje tvrtke PIS. Nakon više od 300 prodavaonica u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Letoniji i Rumunjskoj, češki se lanac odlučio proširiti i na područje Hrvatske. Prva poslovnica otvorena je sredinom svibnja u Kaštelima, a tijekom sljedećih pet godina planirano je otvorenje još 25 do 30 prodavaonica širom na području Hrvatske.

PIS pruža tehnološku podršku na hrvatskom tržištu
Implementacija IPIS+ rješenja započela je tijekom ožujka ove godine, a Super zoo je s radom na ovom poslovno informacijskom sustavu krenuo već dva mjeseca kasnije, kada je otvorena prva poslovnica. U sklopu PIS-ovog modula Upravljanja trgovinom, Super zoo je odabrao POS rješenje te back-office uz pripadajuću mobileBOOM (Mobile Back-office Operations Management) aplikaciju. Riječ je o poslovnoj mobilnoj aplikaciji namijenjenoj zaposlenicima u maloprodaji, koja omogućava da se aktivnosti koje su do sada obavljane isključivo u pozadinskom uredu, sada mogu obavljati i u sklopu prodajnog prostora. Na ovaj način, aplikacija pomaže optimizaciji poslovnih procesa, čineći ih brzim, jednostavnim i učinkovitim. Zaposlenicima u prodavaonici tako ostaje više vremena za usluživanje kupaca, što u konačnici doprinosi povećanju zadovoljstva kupaca, ali i zaposlenika. Osim softverskog rješenja, PIS osigurava isporuku Diebold Nixdorf blagajni i POS periferije u Super zoo poslovnicama, kao i tehničku podršku na lokaciji.

Ponosni smo na odlične povratne reakcije nakon implementacije
“Naš novi internacionalni klijent Super zoo predstavlja PIS-ov iskorak u novi segment maloprodaje, s obzirom da do sada nismo imali klijente iz područja maloprodaje opreme za kućne ljubimce. PIS je odabran kao pouzdani tehnološki dobavljač softvera i hardvera, uključujući tehničku podršku na lokaciji. Posebno smo ponosni što je klijent već izrazio zadovoljstvo uspješno provedenom implementacijom IPIS+ rješenja. Nastojat ćemo iskazano povjerenje opravdati i u budućnosti, tijekom nastavka ekspanzije lanca trgovina Super zoo na hrvatskom tržištu”, istaknuo je direktor PIS-a, Krešimir Ćurković.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...