Mreža OEX shopova sve je rasprostranjenija te je od sada i logistički osnažena novom partnerskom suradnjom s Tiskom. Korisnici će za preuzimanje ili vraćanje OEX paketa imati na raspolaganju više od 590 lako dostupnih lokacija Tiska, čime je osigurana odlična pokrivenost svih dijelova Hrvatske, priopćeno je iz kompanija.

Putem aplikacije Overseas Express korisnici mogu kad god im odgovara preusmjeriti paket na svoje najbliže Tisak prodajno mjesto. Uz više od 590 Tisak prodajnih mjesta diljem zemlje preuzimanje paketa nikada nije bilo jednostavnije.

Bez obzira šalje li se ili preuzima OEX paket, proširenjem usluge na Tisak prodajna mjesta osigurano je da uvijek postoji jedna lokacija blizu krajnjeg korisnika. Tisak lokacije nude kratko vrijeme čekanja, a radno vrijeme prilagođeno je kupcu.

“U Overseas Expressu, naša je vizija učiniti dostavu paketa lakšom i praktičnijom. Svjesni smo današnjeg ubrzanog načina života i ključni element je dati našim korisnicima izbor hoće li dostava paketa ići na kućnu adresu ili u najbliži parcel shop. Ovaj proces jednostavno nazivamo fleksibilnim postupkom isporuke. Stoga nam je zadovoljstvo ući u novu poslovnu suradnju s najprepoznatljivijim lancem kiosaka TISAK, pružajući gustu mrežu s izvrsnim lokacijama i profesionalnim zaposlenicima”, izjavio je Gregor Hueber, generalni direktor Overseas Expressa.

“Cilj nam je i dalje pratiti sve promjene životnih navika kupaca, prilagođavati se i razvijati kroz inovativne projekte. Obzirom na značajne promjene potrošačkih navika vjerujemo da će suradnja s Overseas Expressom kupcima biti od iznimnog značaja omogućivši najjednostavniji pristup slanja i primanja OEX paketa putem Tisak prodajnih mjesta. Veselimo se ovoj novoj poslovnoj suradnji i vjerujemo u njezin veliki uspjeh kroz zadovoljstvo naših kupaca”, zaključio je Tomislav Bagić, predsjednik uprave Tiska.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!