Spar u Bjelovaru u novom, potpuno preuređenom ruhu otvorio je svoja vrata za vjerne kupce. Svečanom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak sa svojim najužim timom te su zajedno s Helmutom Fenzlom, predsjednikom uprave Spara Hrvatska i prodajnim timom bjelovarske trgovine rezanjem vrpce pustili u rad najmoderniji Spar u ovom dijelu Hrvatske.

Osim novouređenog i povećanog prodajnog prostora, kupce je dočekala još jedna novost – ponuda svježeg mesa i ribe te besplatna usluga čišćenja ribe. U ovoj modernoj trgovini, odjel voća i povrća na samom je ulazu u trgovinu i nudi brojne posebnosti ovog asortimana poput rashladne vitrine u kojoj stoji hlađeno voće i povrće, konditori, pića te gotove povrtne i voćne salate i sendviči. Uz bogatu ponudu delikatesnog prehrambenog asortimana, tu je i samoposlužna pekara s najbogatijom ponudom ukusnih pekarskih proizvoda.

Osim na prehrambenom dijelu, kupci sada mogu uživati u raznovrsnoj ponudi neprehrambenog asortimana s posebno uređenim dijelom kozmetike i ostalih kućnih potrepština.

Prodajna površina povećana je za dodatnih 120 četvornih metara te sada iznosi ukupno 1.250 četvornih metara. Povećanje kvadrature prodajnog prostora omogućilo je veći broj pozicija za izlaganje akcijskog asortimana što svakako pridonosi zadovoljstvu kupaca. Kompletnom obnovom unutrašnjosti trgovine kreiran je prostraniji i otvoreniji izgled u novim i modernim bojama. Također, u potpunosti su obnovljeni fasada i novi prostraniji ulaz u trgovinu s dva staklena pročelja i puno dnevnog svjetla. Unutar trgovine ugrađen je novi i energetski učinkovitiji sustav grijanja, hlađenja i rashladne opreme.

Izmijenjen je i koncept preuzimanja povratne ambalaže, koji je iz unutrašnjeg prodajnog prostora premješten izvan trgovine. Zbog praktičnog završetka kupovine kao novost tu su samoposlužne blagajne na kojima kupci mogu samostalno, ali uz uvijek svesrdnu pomoć zaposlenika trgovine, na obostrano zadovoljstvo, završiti kupovinu.

Radno vrijeme supermarketa u Bjelovaru je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 20 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!