tele2evotvTko kaže da ove godine nema spajanja za blagdane, Tele2 i evotv dokazuju da ima spajanja

Ova nam je godina malo nezgodna po pitanju spajanja za božićne blagdane jer nam, na našu veliku nesreću, svi blagdani padaju na nedjelju.

Tele2 i Hrvatska pošta pobrinuli su se da spajanja ipak ima – Tele2 pokućni internet s 50GB prometa i evotv s 3 buketa najgledanijih programa po posebnoj blagdanskoj cijeni zasigurno će ublažiti ovogodišnju kalendarsku neugodnost. Spajajmo i uštedimo!

U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika su najviša, a ovom su ih ponudom Tele2 u partnerstvu s Hrvatskom poštom zasigurno ispunili, spojivši dobro poznate usluge u jednu spojenu ponudu – Pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa po cijeni od samo 194 kune mjesečno. Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99kn svaki mjesec tijekom dvije godine.

Uslugu mogu dogovoriti i novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Oba paketa su neovisna o lokaciji i korisnik ih koristi gdje i kada to želi, uređaje može instalirati potpuno samostalno, a poželi li usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet, to može učiniti bez ikakve naknade.

Kupnja obje usluge zasebno korisnika stoji više tako da ne preostaje drugo nego da i ove godine ipak nešto spojimo! Paket je dostupan na Tele2 prodajnim mjestima i u svim uredima Hrvatske pošte.

NOVA USLUGA – 500 razloga za bijeg s cirkusom
Nije uvijek lako prekinuti neki odnos u kojem nismo sretni i kojem naše potrebe nisu zadovoljene. Nekad smo i vezani, a tako bismo rado pobjegli.

bijegZato je Tele2 pripremio uslugu uz čiju ćete pomoć lako prekinuti nesretnu vezu sa starim teleoperaterom i s 500 kn na bankovnoj poklon kartici pobjeći s cirkusom.

Danas je velika većina korisnika mobilnih glasovnih usluga u pretplatničkom odnosu s teleoperaterom, a isto tako velik broj njih u nekom trenutku osjeti nezadovoljstvo ugovorom ili tarifom.

Požele li pak novi uređaj, korisnici moraju čekati obnovu ugovorne obveze.

Osluškujući takve probleme, Tele2 Hrvatska je u sklopu svoje božićne kampanje predstavio rješenje i potpuno novu uslugu, ujedno i jedinstvenu, na našem tržištu kojom će razveseliti sve one koji usred ugovorne obaveze žele promijeniti operatera ili pod svoj bor staviti najnoviji model mobilnog telefona.

Tele2 pomaže otkupiti ugovor od drugog operatera s čak 500 kn na PBZ bankovnoj poklon kartici. Ako to nije dovoljno dobar razlog za bijeg s cirkusom onda je izbor odličnih uređaja iz Tele2 blagdanske ponude ono što će presuditi: Samsung Galaxy J5 2016 ili Huawei Honor 8 za samo 1kn jednokratno i ostatak na rate te Samsung Galaxy 7 za 499kn jednokratno i ostatak na rate.