VijestiKarijereTibor Jerger, Samsung Adriatic

Tibor Jerger, Samsung Adriatic

Nastupno s 1. siječnjem 2011. godine funkciju direktora prodaje potrošačke elektronike u tvrtki Samsung Adriatic za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru preuzet će Tibor Jerger.

tibor-jerger-largeJerger će biti zadužen za vođenje prodajnih timova u Zagrebu i Beogradu te će biti direktno odgovoran direktorima za prodaju i marketing poslovnih jedinica Samsung Electronicsa – Home Entertainment i Home Appliances sa sjedištem u Beču.

Tibor Jerger u Samsung Adriatic dolazi s pozicije predsjednika tvrtke ECOS d.o.o. Hrvatska, a prije toga bio je izvršni direktor Podravke za zapadnu Europu te potpredsjednik za marketing i prodaju u kompaniji Ericsson Nikola Tesla.

Ranije je proveo tri godine u Volvo Truck Corporation kao generalni direktor za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu a potom za Sloveniju. Dio svoje karijere proveo je i u Electroluxu kao generalni direktor za regiju (Hrvatska, Bosna i Hercegovina te Slovenija).

Iskustvo koje je Tibor Jerger stekao u vodećim kompanijama, njegovo znanje na području potrošačke elektronike kao i poznavanje kako hrvatskog tako i tržišta u regiji omogućit će mu da osnaži i unaprijedi poziciju Samsunga u regiji Adriatic, a posebice u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori za koje će biti osobno odgovoran, ističu iz Samsung Electronicsa.

Najnovije objave

Čitač kartica Revolut Reader dostupan i u Hrvatskoj

Nakon početnog predstavljanja na 12 tržišta, Revolut nastavlja nastavlja diversificati svoju ponudu za poslovne korisnike i slobodne stručnjake i počinje nuditi plaćanja uživo sve...

izlog

Uronite u čaroliju Slavonske Kuće Vinkomir – spoj vrhunske gastronomije i kutjevačkih vina

"Slavonska kuća Vinkomir" nudi gostima ne samo izvanrednu hranu i vina, već i jedinstveni ambijent koji spaja rustični šarm prošlih vremena s modernom arhitekturom Zamislite...