Gurmansko glazbena poslastica privukla i brojne poznate osobe

Zagrebački Bundek okupio je jučer tisuće Zagrepčana koji su do kasnih večernjih sati uživali u roštiljanju, koncertima i brojnim zabavnim aktivnostima. Pet ekipa iz različitih dijelova Hrvatske natjecalo se za titulu najboljeg roštilj majstora, a glavnom nagradom i prestižnim trofejem “Zlatni ćevap” okitila se ekipa iz Varaždina “Veseli prigorci”, izvijestili su iz PIK-a Vrbovec.

Ponosni smo što se vraćamo u naš Varaždin sa “Zlatnim ćevapom” te smo sigurni da ćemo roštiljanje nastaviti do kraja sezone jer nam prijatelji i obitelj neće dati mira sve dok ne kušaju pobjednički roštilj barem nekoliko puta.

“Praščić” iz Zagreba, “Lud, 2 zbunjena, normalan” iz Osijeka, “Ina” iz Novog Vinodolskog, “Dica Kalelarge” iz Zadra te “Veseli Prigorci” iz Varaždina borili su se svim snagama i malim kuharskim tajnama za titulu najboljeg te su imali samo jedan cilj – impresionirati strogi žiri s Majstorom kuharom Brankom Ognjenovićem na čelu.

Finalna roštiljada je već tradicionalno privukla i velik broj zvjezdanih ljubitelja mesa – Luka Bulić, Tina Katanić, Sandra Bagarić, Renata Sopek, Mirjana Mikulec, Ivana Marić, Katarina Rautek, Mara Bratoš i Nikša Kušelj te dizajnerica Martina Felja – koji su uživali na suncu i u delicijama s potpisom PIK-a.
Poznati su iskoristili nedjeljno popodne za uživanje s kolegama, obitelji i prijateljima. Ovako uspješan projekt valjalo je proslaviti tortom i kolačima pa se roštiljada i prije samog proglašenja pretvorila u pravo slavlje.

Osim vrhunskih mesnih delicija PIK kvalitete, Zagrepčane je na Bundek privukao i bogat glazbeni program, u desetosatnom programu plesalo se i pjevalo uz “Begine”, “Kumove” i Ivana Zaka.

Voditelj događanja Frano Ridjan bi je zadužen za podizanje dobrog raspoloženja, kojeg nije nedostajalo, te je pozvao na kraju sve prisutne da se pridruže Roštiljadi i sljedeće godine.