Dalmatinski trgovački lanac Tommy u ponudu je uveo novi prodajni kanal – online prodaju.

“Razvojni proces Tommyja je kontinuirana aktivnost u kojoj svoju ponudu i lepezu usluga prilagođavamo zahtjevima tržišta i potrebama kupaca, pa na tom tragu razvijamo nove projekte i time pokazujemo posvećenost svakom pojedinom kupcu. Realizacija projekta Tommy web shopa upotpunjuje cjelovitost i dostupnost Tommy ponude koja je prepoznatljiva i po širini i po cjenovnoj konkurentnosti”, izvijestili su iz ovog trgovačkog lanca.

Tommy web shop predstavlja se sloganom “Friško naručeno, friško uručeno” jer će kupci u online dućanu pronaći jednako svježe proizvode kao i u najbližoj prodavaonici.

Tommy online prodaja ima i dodatne pogodnosti kao što su praćenje popusta prilikom kupovine, dostava do kuće, a kupci naručeno mogu pokupiti i usput u Tommy prodavaonici.

Područja na kojima dostavljaju su Dubrovnik, Split i okolica (od Omiša do Trogira), Šibenik, Zadar, Rijeka i Zagreb. Realizacija kupovine je moguća putem aplikacije koja se besplatno preuzima na mobilne uređaje, a popis prodavaonica u kojima je usluga “Naruči i pokupi” dostupna, kao i ostale detalji o online prodaji mogu se pronaći na mrežnim stranicama Tommyja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!