VijestiZemljaNova prodajna mjesta Tommyja

Nova prodajna mjesta Tommyja

Prodajna mjesta otvorena su u Solinu i u Mravincima

Na izmaku ove godine, u predblagdanskom tjednu, trgovački lanac Tommy je otvorio dvije nove poslovnice, nastavljajući s realizacijom plana širenja prodajne mreže i dodatno osnažujući svoju tržišnu poziciju.

Kako je priopćeno iz tvrtke, otvoren je supermarket u mjestu Mravince na adresi Braće Radić 35, a također je kupcima dostupan i novi maximarket u Solinu na adresi Don Frane Bulića 66 b.

“Otvaranjem novih prodajnih mjesta intenzivira se lokalna prisutnost Tommyja na ovom području gdje smo prisutni već niz godina kao vodeći maloprodajni brend. I u ovim novim prodajnim mjestima, suvremeno i funkcionalno opremljenim, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommyja, pored kvalitetne ponude i konkurentnih cijena nudimo niz dodatnih usluga i pogodnosti za kupce, a posebno atraktivne pogodnosti pripremljene su povodom otvaranja”, naglasili su iz kompanije.

Ujedno su najavili otvaranje renoviranog maximarketa u Bestovju, na adresi Prudnjaci 1, s unaprjeđenom ponudom i dodatnim funkcionalnostima prodajnog prostora.

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...