rene-ledo-ftdDoba je recesije, sa svih strana pljušte upozorenja o razini krize u kojoj se nalazimo, a onda nam najednom Rene Bitorajac pokušava objasniti da je upravo u sladoledu spas. U čemu je fora?

Krenula je tradicionalna nagradna igra Leda u kojoj se ove godine na vrlo jednostavan način, sa svega 5 štapića Ledo sladoleda može osvojiti 50.000 ili čak 100 000 kn.

Kreativci agencije Euro RSCG Zagreb, članice Unex Grupe, Renea su ovoga puta doveli u vrlo teške situacije, čak možemo reći da se borio za vlastiti opstanak.

U četiri vrlo duhovita TV spota, koji se ovih dana počinju prikazivati na malim ekranima, Rene se snalazi u pustinji, šumi i šikari i upravo je Ledo sladoled na štapiću njegov adut za spas iz svake situacije. Režiju ove serije spotova potpisuje Tomislav Rukavina, dok je produkcija i ovoga puta djelo Planeta B.

Iako su uvjeti na snimanju pustinje, šume i šikare bili u skladu s ambijentom, dobra zabava nije izostala. Rene, legenda Ledo spotova i ovog je puta bio raspoložen te je u svom stilu prokomentirao uloge koje su mu Unexovci osmislili. „Meni je poseban gušt raditi reklame za slatkač, posebno zbog toga što sam u ove četiri godine izmijenjao u njima toliko uloga i našao se u jednako toliko situacija da mi i James Bond može pozavidjeti.“

Tvrtka Ledo, najveći domaći proizvođač sladoleda i smrznute hrane, već tradicionalno organizira ljetnu nagradnu igru u kojoj daruje vrijedne financijske nagrade od čak 640.000 kuna. Pravila za osvajanje tog uistinu primamljiva iznosa su vrlo jednostavna. Potrebno je skupiti 5 štapića Ledo sladoleda i poslati ih na adresu tvrtke Ledo, a u ukupno 12 izvlačenja sreća se stvarno smiješi.