U Poreču, na adresi Creska 2a, otvoren je novi supermarket Plodina. Drugi je to supermarket Plodina u ovom istarskom gradu, a čak 19. u Istri.

Vrijednom investicijom na 1.350 m2 uređen je moderan prodajni prostor koji uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde te svojim kupcima omogućava još ugodniju kupovinu. U prilog tome ide i 120 natkrivenih parkirnih mjesta povezanih pokretnim stepenicama s prodajnim prostorom.

U trgovini je dostupna samoposlužna pekara, odjel delikatesa, mesnica i gastro odjel, te tzv. zelena tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem. Moderno skladište, komore i razne pripremnice kupcima osiguravaju dostupnost i svježinu proizvoda svakoga dana.

Novi supermarket Plodina zadržao je svoj prepoznatljivi široki asortiman, pa tako i u Poreču kupci mogu pronaći svježe i provjerene prehrambene proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, a neprehrambeni program zadovoljava potrebe svakog kućanstva.

Otvorenje novog supermarketa Plodina posebno je razveselilo stanovnike Poreča i okolice, a tijekom sezone svojom bogatom ponudom zasigurno će obogatiti i turističku ponudu. U supermarketu posao je našlo 40-ak novih djelatnika.

Uzimajući u obzir aktualnu epidemiološku situaciju, uobičajeni prigodni zabavni program i degustacije na dan otvorenja su otkazane. Zato su kupci mogli uživati u brojnim pogodnostima i akcijama pripremljenim posebno za prvi tjedan otvorenja.

Radno vrijeme Plodina Poreč je od ponedjeljka do subote 7.00 do 22.00, a nedjeljom od 7.00 do 21.00 sat.
Na blagdan Uskrsa trgovina neće raditi.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!