U Zagrebu, na adresi Ljubljanska avenija 2b u sklopu Z centra, otvoren je novi supermarket Plodina čime je lanac dosegao brojku od 106 supermarketa diljem Hrvatske. Moderan supermarket u sklopu Z centra prostire se na 2.400 m2, a prilikom uređenja posebno se pazilo na biranje vrhunske opreme i praktična dizajnerska rješenja koja i ovaj objekt svrstava u sam vrh trgovačkih standarda, objavili su iz Plodina. U prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni već dobro poznati odjeli samoposlužne pekare, bogati odjel delikatesa, mesnica i topli gastro odjel te zelena tržnica prepuna svježeg voća i povrća. Moderno skladište, komore i razne pripremnice znak su dostupnosti i svježine proizvoda na dnevnoj bazi.

Kupci će i u ovom supermarketu na jednome mjestu pronaći prehrambene proizvode poznatih brendova i robnih marki, ali i širok raspon neprehrambenih proizvoda. Plodine su na ovom prodajnom mjestu otvorile 40‐ak radnih mjesta kako bi uz bogatu ponudu kupcima omogućili i vrhunsku uslugu u samom supermarketu. Na dan otvorenja za kupce je pripremljen prigodni program te posebne akcije.

Radno vrijeme Plodina Zagreb Z centar na dan otvorenja je od 13.00 do 22.00 sata, a redovno radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje 7 do 21.00 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!