Nakon dugih ljetnih praznika pravi izazov za sve roditelje je kako motivirati svog školarca na nove obaveze. Osim nabavke knjiga, torbi, pernica i drugih potrepština bilo bi zgodno nabaviti i jedan kvalitetan tablet, primjerice Huawei MediaPad T3 10.

Tablet je alat koji djeci može pomoći u učenju, usvajanju novih znanja i tehnologija. Dok s jedne strane olakšava život, s druge strane roditelji su svjesni potencijalnih opasnosti koje vrebaju u online svijetu. Stoga će ih posebna pogodnost ovog tableta oduševiti – aplikacija Children’s Corner, koja nadzire i limitira vrijeme koje djeca provode na tabletu te aktivira samo aplikacije odabrane od strane roditelja. Također, ugrađen softver Tablet Manager brine o optimizaciji, ima ugrađenu anti-virus zaštitu te blokira neželjene poruke.

Privlačan dizajn aluminijskog kućišta, težina svega 460 grama i duljina 8 milimetara osnovne su karakteristike ovog tableta. Ako uzmemo u obzir da jedna A5 školska bilježnica ima otprilike 125 grama, ovaj tablet je težine manje od 4 bilježnice koje školarci nose u torbama. Uz to, IPS zaslon veličine 9,6 inča uz opciju Eye Comfort smanjuje količinu plavog svjetla na ekranu te olakšava dugo gledanje u ekran. Ne stvara neugodan osjećaj za oči vaših školaraca i manje ih izlaže opterećenju tako da mogu, uz učenje, bezbrižno uživati i u čitanju omiljenih knjiga ili gledanju filmova.

Huawei MediaPad T3 10 osim snažne baterije ima procesor s četiri jezgre jačine 1,4 GHz koji korisniku pruža jednostavan pristup aplikacijama, optimalnu potrošnju energije i visoke performanse. Procesor je podržan s 2 GB RAM-a, a interna memorija od 16 GB dodatno se može proširiti MicroSD karticom.

Ovaj izvrsni tablet moguće je kupiti po čak 50 posto nižoj cijeni od redovne, za 749 kuna umjesto 1499 kuna, a dodatna pogodnost je 10 GB na SIM kartici koji traju do 30. dana od dana aktivacije. Ponudu je moguće iskoristiti do 30. rujna 2018. godine uz predočenje računa koji sadrži tri UHU proizvoda.