jasna-pavicic-i-sanja-maricTrgovački lanac Mercator-H donirao je proizvode u vrijednosti od oko 15.000 kuna udruzi “MI”, neprofitnoj, nevladinoj udruzi roditelja djece s posebnim potrebama iz Požege, izvijestili su danas iz Mercatora.

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama “MI” volonterskim radom svakodnevno pomaže djeci s posebnim potrebama i svojim radom pridonose integraciji osoba s posebnim potrebama u društvenu zajednicu.

Iz Mercatora ističu kako se donacijom raznih kućanskih proizvoda omogućava ugodniji prostor za boravak i druženje roditelja i djece s posebnim potrebama.

Donaciju je predala Jasna Pavičić, voditeljica Mercatora-H u Požegi. Ona je tom prigodom naglasila kako je “odgovornost prema sugrađanima jedan od ključnih aspekata poslovanja Mercatora i uvijek nam je drago kada smo u mogućnosti pobrinuti se o članovima zajednice kojima je pomoć uistinu najpotrebnija”.

aktivnosti-udruge-mi“Radionice, druženja i ostale aktivnosti s djecom provodimo u velikom prostoru pa nam je donirano zaista potrebno kako bi djeci boravak učinili što ugodnijim i zdravijim”, izjavila je Sanja Marić koja je u ime udruge preuzela donaciju. Udruga “MI” postoji već 13 godina, a osnovana je na inicijativu roditelja. Neprofitna, nevladina, nestranačka, humanitarna organizacija kroz svoje svakodnevne aktivnosti brine o problemima s kojima se djeca susreću te o osobama s posebnim potrebama. Članovi udruge su volonteri koji svojim nesebičnim radom i humanošću pridonose boljitku zajednice.