Danas se u svijetu obilježava Međunarodni dan kave. Kava je izuzetno popularan napitak u svijetu, a osobito u Hrvatskoj gdje ritual ispijanja kave ima posebno značenje. Posljednjih godina sve je prisutniji trend promjene navika Hrvata, pa su sve popularniji razni napici na bazi kave i mlijeka. Izuzetno popularan napitak na bazi kave i mlijeka svakako je i Hell Energy Coffee koju obožavaju sve generacije, a naročito oni koji nemaju vremena za proces pripremanja kave, jer je Hell kava već spremna za konzumaciju.

Glatki i slatki okus pružit će vam osvježenje kad god vam to zatreba, a ono što je bitno istaknuti je činjenica da uvijek možete birati svoj omiljeni okus prilagođen vašem trenutnom raspoloženju jer Hell ima bogatu ponudu različitih okusa. Hell Energy Coffee predstavljena je na tržištu 2019. godine u tri varijante Latte, Capuccino i Slim Latte, a 2021. na tržište su lansirana još dva nova okusa, a to su Double Espresso i Coconut bez laktoze. Kompanija Hell Energy proizvodi liniju Hell Energy Coffee potpuno samostalno od kada je prije godinu dana proširen proizvodni tvornički kompleks.

Novi pogon Hell tvornice u Szikszóu može proizvoditi 50.000 limenki vrhunske ledene kave po satu što znači više od 8 milijuna jedinica dnevno. Proizvodnja napitaka na bazi mlijeka je poseban postupak koji se provodi prema najstrožim propisima. Tijekom proizvodnje Hell koristi mlijeko koje je već stiglo u pasteriziranom obliku, što znači da je gotov proizvod podvrgnut toplinskoj obradi samo tri puta. Uz poštivanje najstrožih propisa o proizvodnji hrane te korištenje sastojaka vrhunske kvalitete, zagarantirana je visoka kvaliteta koja se od Hella uvijek očekuje.

Vaš omiljeni okus Hell Energy Coffee bit će vaš saveznik tijekom jutarnjeg spremanja za posao ili fakultet, jer je kava uvijek dobar način za započeti jutro, a znanstveno je dokazano da kofein poboljšava proces razmišljanja i kognitivne funkcije uz efekt podizanja energije koji vam je neophodan ujutro ili nakon iscrpljujućeg radnog dana kada jednostavno želite provesti 10 minuta u miru i tišini s vlastitim mislima i Hell kavom. Uvijek imajte na umu i pazite da ne prekoračite količinu od 200 mg kofeina* po jednom serviranju, te uvijek pričekajte najmanje dva sata između napitaka koji sadrže kofein.

Hell Energy Coffee već je dostupna u 20 zemalja među kojima i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumuniji i Grčkoj, dostigavši vrh na čak četiri različita tržišta. Zahvaljujući vlastitom proizvodnom pogonu, vrhunske ledene kave napravljene od izvornih ekstrakata Arabice i Robuste, bit će dostupne i u drugim zemljama. Proizvodi se pune i distribuiraju u ekološkoj ambalaži od recikliranog aluminija, što je jedinstven podvig u industriji proizvodnje i pripreme napitaka.

*Jedna limenka od 250 ml HELL ENERGY COFFEE sadrži 100 mg kofeina.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!