ozujsko-limunozujsko-jabukaPopularni glumci Rene Bitorajac i Goran Navojec osvježenje potražili uz nove hit-okuse omiljene Žuje – limun i jabuku

Novim osvježavajućim okusima Ožujskog Limun i Ožujskog Jabuka ne mogu odoljeti ni poznata lica, posebno u vrijeme ljetnih vrućina u gradskim središtima.

Tako su glumačke zvijezde Rene Bitorajac i Goran Navojec osvježenje od gradske sparine potražili u hladu i novim osvježavajućim okusima Ožujskog Limun i Ožujskog Jabuka.

Glumački partneri i prijatelji koji su u posljednje vrijeme zauzeti brojnim angažmanima imali su priliku opustiti se u opustjelom glavnom gradu i uz ležeran razgovor uz Žuju Limun i Žuju Jabuka provesti ugodno poslijepodne unatoč ljetnoj sparini.

Između brojnih glumačkih angažmana i odlaska na more, razmjena iskustava o kazališnim i filmskim projektima uz nove okuse Žuje nezaobilazna je za ove glumačke partnere i dugogodišnje prijatelje.

Jedinstvena kombinacija Ožujskog piva i limunova ili jabukova soka pruža nezaboravan osvježavajući okus uz smanjeni postotak alkohola od samo 2%.

Prepoznatljiv gorkast okus piva zamijenjen je osvježavajućim voćnim okusima, čime je užitak u vrhunskom pivu u vrijeme ljetnih vrućina još veći i ukusniji.

Žujin ljetni asortiman novih voćnih okusa idealan je kao vrhunsko osvježenje za vrućih ljetnih dana u gradu ili na plaži, nakon sportskih aktivnosti s prijateljima ili za poslijepodnevnu uživanciju poput Renea Bitorajca i Gorana Navojca.

Ožujsko Limun i Ožujsko Jabuka dostupni su u tri pakiranja – u povratnoj boci od 0,5 l, limenci od 0,5 l i nepovratnoj boci od 0,33 l. Preporučena cijena Ožujskog Limun i Ožujskog Jabuka u pakiranju u povratnoj boci od 0,5 l iznosi 5,69 kn, dok cijena limenke u istom pakiranju iznosi 8,29 kn.

Promotivna objava