Tržišne komunikacijeVedra kuća znanja – upisi u 8. generaciju polaznika

Vedra kuća znanja – upisi u 8. generaciju polaznika

Možete razmišljati da nema smisla učiti i očekivati više, kada je na tržištu vrlo neugodna situacija koja budi nemir i osjećaj nepravde. Međutim, istovremeno ne možete pronaći niti jedno radno mjesto gdje usavršavanje nije potrebno, gdje od vas ne očekuju više.

Dinamično tržište od nas traži kontinuirane promjene i veliki je izazov za sve koji žele biti uspješni! Uspjeh nije moguće ostvariti starim načinom razmišljanja i rada. Aktivna konkurencija, brzi razvoj i nove tehnologije naglašavaju potrebu za usavršavanjem i specijalizacijom na svim radnim mjestima.

U Poslovnom učilištu Filaks razvili su programe stručnog usavršavanja s područja marketinga, prodaje i menadžmenta koji polaznicima pružaju relevantna znanja, vještine i alate potrebne za kontinuirano uspješno obavljanje izazovnih radnih zadataka i koji ih vode prema ostvarivanju osobnih ciljeva u karijeri.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske verificiralo je sve programe Poslovnog učilišta Filaks koje izdaje uvjerenje o usavršavanju s kojim polaznici upisuju novo zvanje u radnu knjižicu (klasa UP-I-602-07/09-01/0001). Programi se odvijaju kroz interaktivnu nastavu u trajanju od 150 i 200 školskih sati koju predvodi stručni tim poslovnih savjetnika i predavača.

Filaks je vodeće poslovno učilište specijalizirano za marketing, prodaju, menadžment u Hrvatskoj što dokazuje i uspjeh polaznika koji dolaze iz različitih industrija i gospodarskih sektora, uslužnih i proizvodnih djelatnosti od malih, srednje velikih tvrtki, neprofitnih i dobrotvornih organizacija do velikih multinacionalnih korporacija i državnih tijela.

Upravo ova raznolikost pozadina poslovnih okruženja iz kojih dolaze naši polaznici predstavlja jednu od dodanih vrijednosti, jer polaznici osim što uče iz poslovnog iskustva i praktičnog znanja našeg predavačkog tima, koriste i priliku za dijeljenjem iskustava i razmjenu ideja s kolegama s različitim industrijskim iskustvom s kojima stvaraju mrežu poznanstva.

STRUČNA SPECIJALIZACIJA – MARKETING MANAGEMENT
Voditelj marketinga (Marketing Manager)
Voditelj marke (Brand Manager)
Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću
Specijalist za internet marketing
Voditelj projekta (za tržišne komunikacije – Account Manager)

STRUČNA SPECIJALIZACIJA – SALES MANAGEMENT
Voditelj prodaje (Sales Manager)
Specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga
Specijalist za razvoj i unapređenje prodaje

STRUČNA SPECIJALIZACIJA – SME MANAGEMENT
Menadžer u malom poduzetništvu

Za koga su kreirani programi?
Programe usavršavanja Poslovnog učilišta Filaks mogu upisati polaznici sa završenom minimalno srednjom školom, kao i osobe sa završenom višom ili visokom školom, odnosno svi koji su spremni na interaktivni rad i usvajanje praktičnih znanja i vještina.

Koje su dodatne koristi za polaznike?
• sudjelovanje na konferencijama u organizaciji tvrtke Filaks d.o.o.
• individualne konzultacije s voditeljem programa
• rad u manjim grupama
• polaganje završnog ispita i mentorstvo završnog rada je uključeno u cijenu školarine
• grupni rad na stvarnim projektima

Nastava počinje 23. ožujka 2013. godine.

Kako se upisati?
Više informacija o programima na 01/2430-137 ili 091/502-0231 ili elvira@filaks.hr
Više informacija potražite na www.filaks.hr ili www.facebook.com/filaks

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...