Spar Hrvatska obilježava jubilarnu 15. godišnjicu od dolaska na hrvatsko tržište. Danas ima 115 trgovina u 36 gradova diljem zemlje te dugoročni plan za nastavak širenja prodajne mreže kako bi kupcima osigurao još bolju dostupnost i veći izbor. Iz tvrtke podsjećaju kako je Spar 2017. i 2018. godine bio najbrže rastući trgovački lanac u Hrvatskoj te je dvije godine zaredom proglašen najboljim trgovcem u zemlji, a trenutno zapošljava približno 4.700 djelatnika.

Tijekom proteklih 15 godina Spar Hrvatska također je prepoznat kao partner najvećeg broja domaćih proizvođača i dobavljača koji su sa svojim proizvodima našli put do kupaca zahvaljujući inicijativi “Da, domaće je!” te vlastitoj robnoj marki “Vrtovi Hrvatske”, a Spar i Interspar su i dalje trgovine s najviše domaćih proizvoda.

Osim na policama Spar trgovina, mnogi domaći proizvođači uspješno plasiraju svoje proizvode kroz prodajnu mrežu i na inozemna tržišta pri čemu im se Spar pokazao kao pouzdan partner. Hrvatski proizvođači su tako prošle godine u Sparovim trgovinama u Italiji, Mađarskoj, Austriji i Sloveniji prodali proizvoda u vrijednosti od čak 74 milijuna eura, što je porast od 5 posto u odnosu na godinu prije.

Povodom obilježavanja 15 godina od otvaranja prve trgovine u Hrvatskoj, Spar Hrvatska je za sve svoje kupce pripremio veliku nagradnu igru s bogatim novčanim fondom nagrada vrijednosti do 150.000 kuna. Osim glavne novčane nagrade, svaki sudionik nagradne igre dobit će i kupon za 10 posto popusta pri sljedećoj kupovini proizvoda Spar vlastitih marki po osobnom izboru.

Nagradna igra traje do 10. ožujka ove godine, a sudjelovati mogu svi kupci koji u navedenom periodu kupe bilo kojih pet proizvoda Spar robnih marki. Birati se može između čak 50 robnih marki, uključujući i neprehrambene proizvode.

Prilikom izdavanja računa na blagajni, svaki kupac će dobiti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri koji treba ispuniti i ubaciti u za to predviđenu kutiju u Spar i Interspar trgovinama. Time ima priliku osvojiti 10.000 kuna na Premium Visa Gold potrošačkoj kartici s kojom će Spar Hrvatska nagraditi čak 15 sretnih dobitnika.

Ovim pogodnostima Spar Hrvatska se želi dodatno zahvaliti svim svojim kupcima za dugogodišnju vjernost, ukazano povjerenje tijekom proteklih 15 godina poslovanja u Hrvatskoj te značajan doprinos uspjehu na hrvatskom tržištu.