IzlogPredstavljamoVioleta pelene za sve bebe

Violeta pelene za sve bebe

violeta-pelene-largeVioleta pelene nositelj su ocjene “Class A” od neovisnog laboratorija Courtray u Francuskoj. Proizvode se u svim veličinama, od Newborn do Junior+ pelena za djecu do 4 godine.

U maloprodaji su dostupne u standard i jumbo pakovanjima, a najprodavanija veličina je Maxi odnosno br.4. Violeta pelene sadrže 3D jezgru koja se odlikuje rekordnim vremenom upijanja.

Proizvodi se mogu kupiti u većim trgovačkim lancima, a lani je najbolja prodaja ovih pelena zabilježena u lancima Getro, Boso, Kaufland i Konzum.

Zbog 100%-tne iskorištenosti proizvodnih kapaciteta i ugovora s kupcima u drugim zemljama, Violeta nije mogla udovoljiti većim narudžbama svih kupaca u Hrvatskoj, navode iz tvrtke.

Proširenje proizvodnih kapaciteta i instalacija nove opreme upravo se završava tako da se povećane isporuke ponovno očekuju za nekoliko mjeseci, ističu iz tvrtke dodajući kako će kvaliteta novih pelena biti poboljšana zahvaljujući istraživanjima i testiranjima koje se u zadnje četiri godine provode u Violetinom odjelu za istraživanje i razvoj.

Tržišne udjele na cijelom teritoriju Hrvatske teško je odrediti zbog nezastupljenosti Violeta pelena na svim prodajnim mjestima, kažu u tvrtki.

“Najbolji znak dobre prodaje je ponovna kupnja proizvoda, što dovoljno govori o vrhunskoj kvaliteti naših pelena. U nekim prodajnim lancima u 2011. godini Violeta pelene bile su na drugom mjestu po prodajnim rezultatima”, naglašava Ljubica Ćorluka, direktorica tvrtke za Hrvatsku.

Violeta pelene zadovoljavaju potrebe svih beba, od onih koje su vrlo aktivne, do najstarijih beba koje imaju pojačano mokrenje uslijed prehlade i povećanog uzimanja tekućine. Uz Violeta pelene često se poklanjaju i prigodni darovi. Brzo i maksimalno upijanje, elastičnost i nježnost prilikom nošenja, kao i pokloni uz kupljene pelene, najveći su razlozi za kupnju Violeta pelena.

“Nakon instalacije nove opreme za proizvodnju pelena i velikog poboljšanja kvalitete, koja uključuje inovaciju na kojoj se radilo u protekle četiri godine, skori će izlazak novih Violeta pelena na tržište za nekoliko mjeseci biti popraćen marketinškim aktivnostima na prodajnim mjestima i u medijima”, najavljuje Ćorluka.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...