municipal-development-arena-midiPrva dva čitatelja našeg newslettera, Twittera, Facebook ili LinkedIn stranice koja se jave na redakcijski mail: redakcija@jatrgovac.hr osvajaju besplatnu kotizaciju u vrijednosti od 2500 kn za regionalnu konferenciju o financiranju municipalnog razvoja – Municipal Development Arena 2011, koja će se održati 22. studenog u hotelu The Regent Esplanade u Zagrebu.

Glavne teme konferencije:
Fiskalna decentralizacija i regulatorna reforma – Poučci iz regije,
Isporuka municipalnih usluga u 21. stoljeću,
Pretpristupni fondovi Europske unije,
Mobilizacija strateškog operativnog kapitala i ekspertiza,
Javno-privatna partnerstva.

Municipal Development Arena 2011 održava se u organizaciji Infoarena Grupe i Europske banke za obnovu i razvoj te pod visokim pokroviteljstvom i uz sudjelovanje predsjednika RH dr. Ive Josipovića.

Najznačajniji regionalni i europski predstavnici, specijalisti iz EBRD-a i drugih financijskih institucija, gradonačelnici gradova regije, experti komunikacijske infrastrukture i stručnjaci iz područja javno-privatnih partnerstva svojim će primjerima dobrih praksi predstaviti poslovna iskustva te raspravljati o budućim trendovima i izazovima s kojima se suočava ovaj gospodarski značajan sektor.

U okviru programa konferencije Financijska agencija (FINA), putem posebne radionice, predstavit će e-Račun, internetski servis za razmjenu računa dobavljača i kupaca te upravljanje cjelokupnim poslovnim procesom izdavanja, zaprimanja i arhiviranja računa.

Finin e-Račun strukturirani je oblik računa u elektroničkom obliku koji sadrži sve obvezne stavke propisane važećom regulativom, usklađen je s preporučenim standardima te e-Invoice direktivom. Servis e-Račun jamči visoku razinu sigurnosti i autentikacije korisnika servisa, elektroničko potpisivanje računa te ovjeru vremenskim žigom.

Servis nudi tri modela razmjene računa te je na taj način prilagođen svim kategorijama korisnika: malim, srednjim i velikim, a njegova je najveća prednost u tome što se korisnici ne moraju tehnički prilagođavati jedni drugima već je dovoljno da se registriraju u sustav i odaberu onaj model razmjene računa koji im najviše odgovara.

Bez obzira kojoj kategoriji korisnika pripadate, e-Račun će vam u svakom slučaju omogućiti jednostavniji način razmjene računa. Dođite i provjerite kako!

Više o konferenciji saznajte na www.infoarena.hr.