Vukovar dobio svoj prvi Spar supermarket

Supermarket je otvoren u sklopu novootvorenog Hey Parka u Vukovaru, a povodom otvorenja Spar je donirao Odjel pedijatrije NMB Vukovar

Novi Spar supermarket u Vukovaru prostire se na impresivnom prodajnom prostoru od preko 1000m2, nudeći bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a otvoren je u sklopu Hey Parka.

Svečano otvorenje rezanjem vrpce uveličali su predsjednik Uprave Spara Hrvatska, Helmut Fenzl, direktor prodaje Spar trgovina David Korošec, regionalna voditeljica Gabrijela Radoš te voditeljica poslovnice Andrea Ždravac.

“U ponudi se, osim proizvoda većih nacionalnih proizvođača, nalaze i vrhunski proizvodi malih, domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva i poduzetnika. Spar na taj način direktno podupire razvoj hrvatskog gospodarstva i podržava lokalne proizvođače iz Slavonije i cijele Hrvatske”, poručuju iz trgovačkog lanca te dodaju kako su mjesto na policama našla slavonskih vina Vinarije Vupik i Podruma Krešić, Vukovarsko pivo te medica i gin Danuvius Consultinga. Proizvodni brendovi Kandit i Saponia nezaobilazni su cijeloj Hrvatskoj, kao i ostali mali proizvođači poput sudionika Sparovog projekta Startaj Hrvatska – 7 Starts sa svojim asortimanom slatkih deserata te Perković OPG s ponudom kozjih sireva.

Pored lokalnih proizvođača, glavna atrakcija vukovarskog Spar supermarketa su odjeli mesnice i ribarnice s uvijek svježom i kvalitetnom ponudom mesa, morskih delicija, te morske i slatkovodne ribe, kao i školjki i sve to uz besplatnu uslugu čišćenja. Pored bogate ponude prehrambenih proizvoda tu je i raznovrsna ponuda neprehrambenih proizvoda za kuću i dom.

Građani Vukovara i okolnih mjesta od sada mogu uživati i u bogatoj ponudi Spar vlastitih robnih marki među kojima su dostupne i specijalizirane linije poput SPAR Free From – proizvodima koji ne sadrže gluten ili laktozu, SPAR Vital linije – za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili SPAR Veggie – namijenjene vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso. Tu su i neprehrambene linije Rubin – koja nosi certifikat Oeko-Tex Seal of Textile Confidence ili Splendid – sredstva za čišćenje. Sve ovo i mnogo više dostupno je u radnom vremenu SPAR supermarketa, u novoj vukovarskoj trgovačkoj zoni na adresi Priljevo 36, od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 21 sat.

Povodom ovog otvorenja u Vukovaru, Spar Hrvatska iskoristio je priliku još jednom pokazati brigu o zajednici u kojoj posluje te donacijom NMB Vukovar, Odjelu za pedijatriju osigurati aparate za pregled najmlađih i najosjetljivijih građana Vukovarsko-srijemske županije.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPodravka razvija asistent SuperfoodChef-AI by Coolinarika
Sljedeći članakCoca-Cola obilježila 55 godina poslovanja u Hrvatskoj