Iako je pred vratima ljetno zatišje rezervirano za punjenje baterija za nove poslovne i životne uspjehe, svi zainteresirani web trgovci će se obradovati informaciji da su prijave za Web Retailer Award 2022, najveće natjecanje web trgovina u regiji – otvorene!

S tradicijom dužom od desetljeća, Web Retailer Award koje organiziraju platforme za usporednu kupovinu u regiji – Jeftinije.hr, Ceneje.si i Idealno.rs (dio Heureka Grupe), namijenjeno je svim web trgovinama koje posluju u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Vrijedna je to prilika za velike i male web trgovce koji sudjelovanjem dobivaju mogućnost predstaviti se javnosti i odmjeriti snage s konkurencijom. Sve prijavljene web trgovine prolaze kroz nekoliko krugova natjecanja tijekom kojih ih ocjenjuju potrošači (njihovi kupci) i velika komisija stručnjaka koji su u svom poslovanju posvećeni pitanjima vezanim uz ecommerce industriju.

Svaka će prijavljena web trgovina, neovisno o svom plasmanu, na samom kraju natjecanja dobiti besplatno izvješće i vrijedne povratne informacije o svom poslovanju. Dodatna motivacija za prijavu je i velika medijska eksponiranost i vidljivost u cijeloj regiji, ali i na svim relevantnim ecommerce portalima u Europi. Tijekom procesa ocjenjivanja, prijavljene web trgovine upoznaju se s novim trendovima u području online poslovanja, a jačanje povjerenja postojećih kupaca kao i privlačenje novih, neke su od najčešće spominjanih prednosti sudjelovanja.

Organizator svake godine natjecanje nastoji prilagoditi aktualnim trendovima i potrebama ecommerce tržišta. Ove su se godine odlučili proširiti popis nagrada pa se za osim već poznate i etablirane nagrade, web trgovine mogu prijaviti i za:
• best loyalty program
• best crossborder shop
• best customer care
• best payment experience
• best app of the year
• best delivery experience i
• best inspirational leader.

Nakon nekoliko turbulentnih godina za nama, ove godine računaju na susret svih natjecatelja. Dodjelu nagrada Web Retailer Award 2022 pratit će Ecommerce Jam konferencija, 10. studenog u Tvornici kulture u Zagrebu. Svim će sudionicima osigurati pravi ecommerce jam s vrhunskim predavačima iz uspješnih kompanija: NIKE, Google, Zalando, Coca-Cola, Foreo, Nordeus i drugi. Sjajnim programom i sadržajem predavanja, vrhunskim imenima iz industrije i promicanjem trendova, Jeftinije.hr je ove godine nadmašio i vlastita očekivanja.
Vrhunac konferencije bit će dodjela Web Retailer Award 2022 nagrada najuspješnijim web trgovinama i koncert zanimljivog slovenskog dua De Liri. Večernji program rezerviran je za networking uz DJ Jurkija.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!