web-strategija-ws13-vizualFoursquare je izuzetna socijalna geolokacijska mreža za unapređenje turističke prodaje, pogotovo ako ste vlasnik turističkog objekta u manjem mjestu.

Kako iskoristiti opcije Foursquarea u marketinškom planu za vlastiti biznis, saznajte na regionalnoj konferenciji “Web::Strategija 13 – Kupac zvan čežnja” od 8. – 10. ožujka 2012. u zagrebačkom Hypo centru.

Posjetitelji će na ovoj konferenciji imati prigodu obogatiti znanja o turizmu online uz stručna predavanja, profesionalne predavače, radionice i seminare te razmjenu poslovnih kontakata.

Što je uopće geolokacijski marketing? Samo moderna varijanta word of mouth preporuke, samo što ovog puta preporuka gosta stiže od jednostavnog klika gumba na smartphoneu do cijele internetske zajednice ili grupe frendova i pratitelja na društvenim mrežama. Ujedno odgovara na pitanja: tko, što? I najvažnije gdje vas mogu naći drugi turisti i potencijalni gosti?!

“Prije je vrijedilo pravilo: ako niste online, kao da ne postojite! Danas su pravila drugačija, ukoliko niste na nekom od popularnih geolokacijskih servisa, kao da vas nema na planeti Zemlja. Vjerujemo da je gost ili klijent svakome tko se bavi uslužnom djelatnosti od presudne važnosti… a za pohvalu nekom restoranu ili hotelu nema bolje od geolokacijske društvene mreže”, najavljuje svoje predavanje Željko Riha, poznati community manager i jedan od predavača.

Zainteresirani se mogu prijaviti za konferenciju klikom na link. Cijena od 900 kn + PDV vrijedi do 1. ožujka 2012., a trenutna popunjenost sjedećih mjesta na konferenciji iznosi čak 41%.

Drugi i treći dan konferencije u okviru programa održat će se tri edukacije u VMD poslovnom centru. Višestruki TOP5 predavač Web::Strategije Siniša Gavrilović predstavit će Web Business Radionicu (Webura), na kojoj će govoriti o tome kako web treba sadržajno izgledati, kako poboljšati pozicije na tražilicama te kako zarađivati putem weba.

Na ON-line TURizam (Ontur) seminaru koji održava Vedran Bajer sudionici mogu naučiti kako gostu na webu prodati baš vašu turističku ponudu. Treći dan predavač Nikola Jellačić govori o povećanju konverzija na webu tj. kako pretvoriti posjetitelja u kupca?!