Koža pamti svaki stres, loše prehrambene navike, svako izlaganje suncu i sve što ostavlja vidljive tragove i ubrzava proces starenja. Ponekad nam ne preostaje ništa drugo nego zaustaviti vrijeme i učiniti nešto dobro za zdravlje i ljepotu kože uz pomoć linije Yasenka Skinage koja kožu hrani iznutra i njeguje izvana.

Već nakon 25. godine tijelo počinje gubiti otprilike 1,5% kolagena godišnje. Tada je pravi trenutak za uvođenje njege koja usporava znakove starenja. Današnji tempo života često ubrzava proces starenja jer smo, više nego ikada, razapeti između brojnih obaveza, što rezultira manjkom vremena, pretjeranim stresom, neadekvatnom prehranom i manjkom aktivnosti.

Iako naš organizam ima sposobnost sinteze kolagena, on se ipak s godinama smanjuje, što neminovno utječe i na kvalitetu kože i kostiju. Na smanjenje razine kolagena također utječu i pušenje, konzumacija većih količina šećera, pretjerano izlaganje sunčevom zračenju i neke genetske predispozicije.

Prepoznate li u svemu navedenome, nužno je promijeniti rutinu, uvesti zdrave navike i početi koristiti proizvode koji mogu nadomjestiti kolagen, u velikoj mjeri zaslužan za mladolik izgled. Najvažnija uloga kolagena je povećanje zategnutosti i elastičnosti kože, poticanje prirodne sinteze kolagena u fibroblastima te posljedično smanjenje vidljivosti bora.

Liniju Skinage, koja je postigla velik uspjeh na tržištu i postala apsolutni hit, stručnjaci tvrtke Yasenka proširili su s tri proizvoda kako bi usrećili još veći broj žena. Yasenka Skinage linija predstavlja idealne anti-age proizvode koje će s oduševljenjem prihvatiti svi tipovi žena.

U paleti su Skinage Collagen Advanced 5000, tekući dodatak prehrani, Skinage Collagen Premium ampule, Skinage Collagen Powder, Skinage Production krema te Skinage anti spot krema za izbjeljivanje hiperpigmentacija. Svi su proizvodi dostupni u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.