Započelo novo izdanje obrazovnoga programa Coca-Colina podrška mladima

Mladi željni usavršavanja i usvajanja novih znanja ponovno imaju priliku učiti o važnim komunikacijskim i poslovnim vještinama neophodnima na današnjemu tržištu rada

Započelo je novo izdanje obrazovnoga programa Coca-Colina podrška mladima, kojim Coca-Cola HBC Adria mladim ljudima željnima učenja i usavršavanja omogućuje stjecanje vrijednih komunikacijskih i poslovnih vještina koje će im pomoći da puni samopouzdanja započnu željenu karijeru. Cijeli je program potpuno besplatan i dostupan je na platformi Leap Academy Hrvatskoga ureda za kreativnost i inovacije, a sudionici mogu naučiti kako napisati životopis i predstaviti se kao najbolji kandidati na razgovoru za posao, kako se pripremiti za javni nastup i izvesti ga bez straha i treme, ali i kako uspješno voditi različite projekte.

“Coca-Cola HBC Adria nastoji osnažiti mlade ljude, biti im pomoć i podrška tijekom važnih životnih trenutaka, poput traženja prvoga ili novoga zaposlenja. Zato već petu godinu provodimo program Coca-Colina podrška mladima, koji im pomaže u izgradnji samopouzdanja i karijere, ali im i osvještava važnost cjeloživotnoga učenja. Ohrabruje nas što je dosad više od 3.500 mladih sudjelovalo u programu i pozivamo sve zainteresirane da uče s nama i ove godine te usavrše znanja važna za poslovni uspjeh”, istaknula je Aleksandra Todorović, rukovoditeljica odnosa sa zajednicom i kupcima Coca-Cole HBC Adria.

Program se sastoji od triju modula – Zapošljavanje, Uvod u projektni menadžment te Prezentacijske i prodajne vještine – koje predaju stručnjaci iz svakoga od tih područja. Među njima su Matina Raškaj, diplomirana ekonomistica i savjetnica za zapošljavanje, i Tena Žganec, fonetičarka čija je uža specijalnost poučavanje govorničkih i prezentacijskih vještina. One koji su poduzetničkoga duha zainteresirat će modul o projektnome menadžmentu, na kojemu će Andrej Hanzir, voditelj odjela projekata i inovacija u Hrvatskome uredu za kreativnost i inovacije, polaznike učiti o tome kako definirati ciljeve projekta, upravljati timom i potencijalnim rizicima, odnosno kako se nositi s preprekama na koje polaznici mogu naići tijekom ostvarivanja svojega projekta ili poslovne ideje.

Programu Coca-Colina podrška mladima moguće je pristupiti u dvama jednostavnim koracima. Najprije se treba registrirati na stranici Leap Academy i potom se prijaviti na program Coca Colina podrška mladima Hrvatska. Brzinu i vrijeme pohađanja programa određuju sami polaznici, a nakon odslušanoga programa i riješenih kvizova znanja dobit će i potvrdu o završenome programu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPet zdravih navika koje pomažu obiteljima da budu zdravije i sretnije
Sljedeći članakMeteor Grupa – Labud uvela novo pakiranje deterdženta