Zoo City lansirao vlastitu robnu marku City Dog i City Cat

zoo-city-city-dog-1270-piletina-puretina-largeLanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce Zoo City lansirao je vlastitu robnu marku pseće i mačje hrane City Dog i City Cat po najpovoljnijoj cijeni u Hrvatskoj, priopćeno je iz Zoo Cityja.

“Na taj način Zoo City širi svoj asortiman i nudi mogućnost povoljne kupnje svima: Svjetski etablirani brendovi su svaki mjesec na sniženju, dok su nove robne marke cjenovno vrlo atraktivne i predstavljaju domaći ‘best buy'”, poručuju iz tvrtke dodajući kako strogo nadzirana kvaliteta i bogatstvo vitaminima A, D i E čine ovu hranu najboljim izborom za kupnju zbog odličnog omjera cijene i kvalitete – 415 grama hrane stoji 2,97 kuna.

Riječ je o sedam različitih vrsta potpune hrane za pse i mačke: govedina, janjetina, piletina i puretina za pse, te piletina, riba, govedina, jetrica i kunić za mačke. Hrana je pripremljena u pećnici, isjeckana na komadiće, u umaku ugodne arome, tipične za obrok spravljen kod kuće.

zoo-city-city-cat-400-piletina-largeCity Dog i City Cat su tako idealno i praktično rješenje za ljeto, kažu u tvrtki, jer omogućuju jednostavnu pripremu hrane s kojom će se ljubimac i na putovanju osjećati kao kod kuće. Zoo City je prvi pokrenuo inovativan pristup njezi i brizi za kućne ljubimce uz veterinarske ljekarne i salone za uljepšavanje ljubimaca u trgovinama.

Konceptom one stop shop u Zagrebu, Velikoj Gorici, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Varaždinu, Splitu i Zadru izazvao je velik interes te postao najrašireniji lanac trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Prva poslovnica otvorena je 2008. godine, a od tada je otvoreno više od 80 novih radnih mjesta.

Zoo City je akvizicijom u veljači ove godine postao član Zoo Hobby grupacije, specijalizirane distribucijske kuće u sektoru hrane i opreme za kućne ljubimce u regiji, zaključuje se u priopćenju.

Prethodni članakSaponia: Domaći igrač u velikoj utakmici
Sljedeći članakKonzum je prošlu godinu u BiH prihodovao 588 milijuna KM