VijestiKarijereMartina Mršić i Verdina Bešić nova pojačanja tvrtke ZOO City

Martina Mršić i Verdina Bešić nova pojačanja tvrtke ZOO City

zoo-city-logo-midiLanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, ZOO City, nadopunio je svoj tim dvjema novim ključnim pozicijama: Martina Mršić nova je voditeljica marketinga, a Verdina Bešić interna trenerica u maloprodajnom lancu.

Mršić u ZOO City dolazi nakon višegodišnjeg rada u marketingu i odnosima s javnošću, a Bešić s iskustvom iz područja vođenja ljudskih resursa u maloprodaji i menadžmenta u trgovini.

Martina Mršić svoje je radno iskustvo stekla kao voditeljica marketinga tvrtke Ortoimplant, potvrdivši se u novom sektoru marketinga u medicini, kao voditeljica projekata u marketinškoj agenciji (Ictinus grupa), a na novu funkciju došla je s pozicije starije PR savjetnice u agenciji Meritor Media, gdje je vodila klijente poput Gorenja Zagreb, Volksbank Hrvatska, Poliklinike Nemetova i drugih.

Diplomirana novinarka prethodno iskustvo stekla je u medijima kao televizijska novinarka i producentica. U ZOO Cityju bit će zadužena za cjelokupnu eksternu komunikaciju tvrtke.

Verdina Bešić dugi niz godina bila je dio tima METRO Cash@Carry koji je otvarao poslovnice u Hrvatskoj i Srbiji. Nakon edukacije u Italiji na području store managementa i ljudskih resursa unutar tvrtke ZARA nastavila je karijeru u INDITEX grupaciji kao facility manager. Uslijedio je rad u ljudskim resursima Studija Moderne i H&M-a (otvaranje prvog H&M u Hrvatskoj). U ZOO Cityju radit će na istom području u svrhu daljnjeg unaprjeđenja prodaje.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...