LATICA IVANISEVIC KRASNIC_JELENA MIJAILOVIC_IVA BALENT_BRANKA KRSTULOVIC_ANA PETRICIC GOJANOVIC_JASNA MIKACICNaša prilika za igru, radost i smijeh, Web dostupan svima, Čišćenje i krajobrazno uređenje Bedekovčanskih jezera, Kutak za slijepe i slabovidne osobe u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica, Volim svoj dom i Trica u mraku projekti su za koje će se prikupljati donacije u sklopu humanitarne kampanje Jana “Voda s porukom” u 2016. godini.

Kao i protekle dvije godine i ovogodišnji natječaj donacijskog programa Jana “Voda s porukom” izazvao je veliki interes udruga, ali i svih onih koji su željeli uz pomoć Janinih donacija ostvariti svoje ciljeve.

Kako ljubav pokreće svijet, tako je i ovogodišnji donacijski program inspiriran ljubavlju, jer osim što mijenja svijet, ljubav donosi i pozitivne promjene u život. Baš zbog toga u ovogodišnjem natječaju Jana je definirala četiri kategorije: ljubav prema djeci, ljubav prema planetu Zemlji, ljubav prema poslu te ljubav prema starijima i nemoćnima.

Žiri, u kojem ove godine sjedi šest uspješnih žena; izvršna direktorica marketinga koncerna Agrokor Iva Balent, direktorica marketinga, promocije i prodaje Blitz-Cinestara Branka Krstulović, direktorica PR agencije PRiredba Ana Petričić Gojanović, direktorica marketinga Jamnice Jasna Mikačić, zamjenica direktorice marketinga Jamnice Latica Ivanišević Krasnić i rukovoditeljica grupe proizvoda Jana Jelena Mijailović, nije imao nimalo lagan zadatak.

Između više od 190 pristiglih projekata žiri je trebao odabrati šest finalnih projekata, šest ciljeva i programa koji odgovaraju visokim kriterijima samog programa, a s konačnim ciljem da realiziran projekt traje dugoročno i da se njegovom realizacijom usreće mnogi. Tako će: Osnovna škola braće Radića iz Pakraca za projekt “Naša prilika za igru, radost i smijeh” donacijom osigurati posebno namijenjen prostor za nastavu, igru i druženje te pomoći uspješnijem napretku učenika s teškoćama, “Web dostupan svima” projekt je Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek iz Zagreba kojim će se pokrenuti specijalizirana web stranica Centra namijenjena svim njihovim korisnicima, čime se potiče edukacija,komunikacija i socijalizacija, Volonterska udruga iz Pleternice svojim projektom “Kutak za slijepe i slabovidne osobe u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica” uz Janinu donaciju osigurat će jednake mogućnosti za slijepe i slabovidne osobe na svim razinama komuniciranja,
Ljubav prema prirodi pokazala je Lokalna akcijska grupa Zeleni bregi  iz Hrvatskog zagorja koja će prikupljanjem virtualnih kapljica za projekt “Čišćenje i krajobrazno uređenje Bedekovčanskih jezera” doprinijeti zaštiti i očuvanju prirode te uređenjem okoliša osigurati područje za ugodan boravak u prirodi, Osiguravanjem prijevoza toplih obroka i lijekova uz fizičku pomoć u kućanstvu kroz projekt “Volim svoj dom” Udruga “STAR” doprinosi poboljšanju kvalitete svakodnevnog života starijih i nemoćnih osoba, Udruga slijepih Istarske županije uz Janinu donaciju projektom “Trica u mraku“ smanjit će socijalnu isključenost i poticati na rekreaciju te bavljenje sportom.

Samo ljubav kao najveća pokretačka sila ujedno je i najčvršći temelj donacijskog programa Jana “Voda s porukom”. Zato i vi darujte, pokažite i ove godine koliko je veliko ljudsko srce. Kao i do sada o samoj realizaciji pojedinog projekta i ove godine odlučuju građani, odnosno svi oni koji na web stranici  daruju svoje kapljice projektu koji im se sviđa.

Uključite se i vi u Jana “Voda s porukom“ donacijsku akciju te svojim dolaskom, dijeljenjem poruka ljubavi i brojnim drugim aktivnostima prikupljajte kapljice kako bi izabrani projekti ostvarili pravo na donaciju u naravi.