Adris grupa: I ove godine božićnica za sve zaposlenike

U specifičnim ovogodišnjim okolnostima globalne gospodarske krize prouzročene pandemijom koronavirusa, posebna je pažnja usmjerena očuvanju radnih mjesta i ljudskih potencijala na svim razinama tvrtke

Adris grupa i tvrtke koje posluju u njenom sastavu – Maistra, Croatia osiguranje, Cromaris i Abilia – će, u skladu s odredbama kolektivnih ugovora, te mogućnostima i okolnostima poslovanja u vrijeme gospodarske krize izazvane pandemijom koronavirusa, i ove godine isplatiti božićnice i prigodne darove svojim zaposlenicima.

Tako će, primjerice, Adris i Abilia, uz božićnicu u iznosu od 1.500 kuna neto, osigurati i dar djetetu do 15 godina starosti u iznosu od 600 kuna. Nastavljajući dugogodišnju dobru tradiciju, i umirovljenici Adrisa će dobiti dar u naravi u vrijednosti od 400 kuna. Maistra i HUP će i ove godine isplatiti božićnice u iznosu do 2.000 kuna neto (ovisno o dužini rada tijekom godine), a isplatit će se i 600 kuna blagdanskog dara po djetetu. Croatia osiguranje će također isplatiti božićnice svojim zaposlenicima, i to u iznosu od 1.200 kuna neto uz prigodni blagdanski dar u iznosu od 600 kuna za svako dijete do 15 godina starosti. Cromarisovi će zaposlenici, uz božićnicu od 1.800 kuna, dobiti dar u naravi vrijedan 300 kuna i dar za dijete u iznosu od 600 kuna.

U specifičnim ovogodišnjim okolnostima globalne gospodarske krize prouzročene pandemijom koronavirusa, Adris grupa i sve tvrtke sastavnice ubrzano su se prilagodile promjenama u okruženju. Uz pokrenute mjere optimalizacije poslovnih procesa i racionalizacije troškova, posebna je pažnja usmjerena očuvanju radnih mjesta i ljudskih potencijala na svim razinama tvrtke.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakBlagdanska potrošačka košarica: U pandemijskoj godini veća potražnja za domaćom hranom
Sljedeći članakOvih blagdana Žuja ima genijalan poklon za najmilije