Konzum, Ledo i PIK priredili su odličnu zabavu za sve generacijae u Štrumpf selu

Ove subote u Zagrebu u Super Konzumu u Sarajevskoj 6 započeo je velik zajednički projekt Konzuma, Leda i PIK-a Vrbovec pod nazivom “Štrumpfajmo zajedno” koji je oduševio sve Štrumpfoljupce i pružio im odličnu zabavu uz simpatična plava stvorenja i šarmantnu voditeljicu Ivu Šulentić u Štrumpf selu koje se prostiralo na 200 m2, izvijestili su iz ovih tvrtki koje posluju u sastavu koncerna Agrokor.

Maskote popularnog papa Štrumpfa i Štrumpfete te najmlađima uvijek omiljenog Lede mede, zabavljale su male i velike goste cijelo subotnje popodne.

Brojne Štrumpf radionice u kojima su najmlađi mogli crtati, bojati i razmjenjivati sličice, zatim Štrumpf ples koji je dignuo na noge vesele plesače, bojanje lica likovima Štrumpfova koje je oduševilo mališane te igre memorije i edukativne slagalice osigurale su zabavu za cijelu obitelj.

Veliki hit bio je i mađioničar Gargamel te veseli klaun koji je izrađivao različite oblike od šarenih balona.

Da su se u Štrumpf selu zabavili i oni malo stariji ljubitelji plavih čovječuljaka potvrdila je Iva Šulentić koja se prisjetila djetinjstva i vremena kad je i sama bila luda za Štrumpfovima: “Još kao dijete voljela sam gledati Štrumpfove i moram priznati kako mi je to bio definitivno najdraži crtić, no današnja štrumpfastična atmosfera u kojoj su klinci, ali i njihovi roditelji bili potpuno oduševljeni Štrumpf selom te odličnom zabavom, dokazala je kako su Štrumpfovi i dalje izrazito popularni kod svih generacija. Zahvaljujući inovativnom projektu Leda, Konzuma i PIK-a Zagrepčani su danas uistinu mogli uživati u Štrumpf ludnici.”

Uz zabavne, ali i poučne radionice posjetitelji su mogli uživati u novom Ledo sladoledu Štrumpfovi okusa vanilije i žvakaće gume te PIKO Štrumpfovima, čija se degustacija održala u Štrumpf selu i Super Konzumu.

Štrumpf selo već sljedećeg vikenda putuje u Dalmaciju te će posjetiti Šibenik, Split i Zadar, a nastavak i raspored turneje može se pratiti na službenim web i Facebook stranicama kompanija te štrumpfati uz Konzum, Ledo i PIK, poručuju organizatori ove promotivne akcije.