Burger od boškarina
Boškarin je ponosno istarsko govedo, poznato po svojoj snazi i veličini. U povijesti Istre koristio se za pomoć seljacima za rad u polju. Zbog toga je bio “blago” svakog kućanstva, uživao poseban status i simbol bogatstva obitelji. Porastom broja traktora koji su zamijenili rad boškarina u polju, bio je na rubu izumiranja. Danas se boškarin smatra pravom gurmanskom delicijom u Istri, njegovo meso je ponovno postalo dijelom gurmanske kuhinje ove regije kao i tradicionalne kuhinje i recepata koji dobivaju novi prizvuk. Kako bi pomogli u očuvanju tradicije Pisinium je kreirao Altroke burger od boškarina, deliciju jednostavne recepture vrhunskog okusa. Sva punoća okusa burgera proizlazi iz samog mesa boškarina.

Burger od Black Angusa
Black Angus junetina potječe iz Škotske, no zbog svih kvaliteta prihvaćena je i rasprostranjena diljem svijeta. Zašto baš Angus junetina? Zato što meso Angus junadi ima predivnu mramornost, koja se ističe u odnosu na ostale rase junadi. Veća količina mramornosti mesa, odnosno intramuskularne masti poboljšava cjelokupan ukus, daje mekoću i zadržava vlagu u mesu dok se peče. Zato su Altroke burgeri od Angus junetine posebno sočni i intenzivnog okusa, blago začinjeni samo sa soli i paprom kako bi se dodatno naglasila kvaliteta mesa.

Briga o potrošačima je potpuna ako uključuje i brigu o okolišu. Stoga su naši proizvodi zaštićeni materijalima iz ekološki održivih izvora uz reduciranje plastike za 80%.

Altroke kobasice
Naša Altroke paleta kobasica sljubljuje neobične kombinacije sastojaka kreirajući nove, još neistražene okuse čije su značajke iznenađenje i zadovoljstvo.
Svaka Altroke kobasica sadrži veliki udio proteina iz svinjskog mesa, ne sadrži gluten te je bogata antioksidansima, vitaminima i mineralima (iz brusnice, luka, oraha, špinata…).
Samo birani prirodni začini (tartufi, orah, brusnica, papar…), bez umjetnih pojačivača okusa, čine Altroke kobasicu, baš svaki put, novim hedonističkim doživljajem!