Dugogodišnja direktorica marketinga Zagrebačke pivovare Anita Boltužić Kučić imenovana je članicom Nadzornog odbora Zagrebačke pivovare. Ondje je zamijenila Marilen Kennington čijim je odlaskom iz društva Molson Coors završilo i članstvo u Nadzornom odboru Zagrebačke pivovare, priopćeno je iz tog proizvođača piva.

Uspješna karijera Anite Boltužić Kučić strelovito se razvijala te je do najnovijeg imenovanja obnašala više dužnosti u sektoru marketinga. Timu Zagrebačke pivovare priključila se 2002. godine kao Junior Brand Manager, a već iduće godine promovirana je na poziciju Brand Managera za Ožujsko pivo.

Godine 2005. preuzima funkciju Brand Managera za Beck’s, a 2006. postaje Marketing Manager za domaće brendove. Direktoricom marketinga Zagrebačke pivovare imenovana je 2008. godine.

“Sa zadovoljstvom sam prihvatila članstvo u Nadzornom odboru Zagrebačke pivovare i sve odgovornosti koje ono sa sobom nosi. Veselim se budućim izazovima u ovoj dinamičnoj i uspješnoj kompaniji te svim poslovnim uspjesima koji su pred nama”, istaknula je povodom imenovanja Boltužić Kučić.