Atlantic distributer brendova one2playa

one2play_animirani_logo_veliki
One2play i Atlantic Grupa sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji, kojim Atlantic Grupa postaje ekskluzivni distributer u segmentu impulsnih proizvoda tvrtke one2play  poznatih brandova poput Gormita, Winx-ica, Bumbe, Fifi, Roary-ja i drugih, u Hrvatskoj, kao i u regiji (BiH, Makedonija, Slovenija)

Atlantic Grupa je sa širokim asortimanom vlastitih i principalskih brendova na impulsnim pozicijama prisutna na gotovo 50 tisuća prodajnih mjesta na području regije. Novi ugovor o suradnji nosi značajan potencijal za Atlantic, kojemu novi ugovor predstavlja početak realizacije ambicioznih poslovnih planova, jednako kao i za one2play koji strateški teži partnerstvu sa snažnim poslovnim sustavima koji mogu pratiti razvojne planove tvrtke.

„Atlantic se kroz gotovo dvadeset godina iskustva, kontinuirano unapređujući i inovirajući svoju ukupnu uslugu, dokazao kao pouzdan i proaktivan partner. Iznimno nam je drago da je One2play, kao jedna od brzorastućih hrvatskih kompanija,  prepoznao Atlantic Grupu kao kompetentnog i fokusiranog distributera s kojim može ostvariti ambiciozne ciljeve poslovnog rasta“, komentirao je Srećko Nakić, potpredsjednik Atlantic Grupe za diviziju Distribucija.

„Suradnja s uglednim distributerom kao što je Atlantic Grupa, one2play-u omogućuje novi uzlet na tržištu kroz bolju distribuciju na području Hrvatske, kao i dubinu cjelokupne distribucije u regiji. Iznimno smo zadovoljni što uz Atlantic Grupu ne samo da smanjujemo rizike i povećavamo faktore stabilnosti i likvidnosti poslovanja, nego se još više okrećemo fokusu našeg poslovanja, izboru kvalitetnih i sigurnih proizvoda, koji našim kupcima nude veliku vrijednost za novac“, izjavio je generalni direktor one2play-a Alen Magdić.

Prethodni članakŠtrajk u osječkoj Pivovari
Sljedeći članakKarmela Tancabel iz Istravina u Agrokor vina