avenue-mall-slavljenicka-tortaTrgovački centar Avenue Mall Zagreb za svoj četvrti rođendan brojnim posjetiteljima poklonio egzotičan nastup Dvine Meler i besplatni koncert Luke Nižetića

Vatreni koncert poznatog pjevača Luke Nižetića, egzotičan nastup Dvine Meler sa zmijom, razigrani meštar Boris Mirković i virtuozni performeri bili su dio najluđeg cirkusa u gradu!

Povodom četvrtog rođendana, zagrebački Avenue Mall svojim je posjetiteljima poklonio posljednju ljetnu fiestu, koja je zbog Lukinih razigranih hitova, kraljevskog pitona Khrdya, ludih akrobacija i bliskih susreta s budućnosti mnoge ostavila bez daha.

Vrhunac najluđe zabave u gradu bio je rezerviran za subotu kada su brojni posjetitelji i fanovi uživali u koncertu Luke Nižetića, kojemu ovo nije prva suradnja s Avenue Mallom.

Posebnu pažnju privukao je i egzotičan nastup poznate manekenke Dvine Meler s pomalo zastrašujućim ljubimcem. Oni malo hrabriji dobili su priliku fotografirati se s kraljevskim pitonom i tako ponijeti sa sobom djelić atmosfere cirkusa.

No, kakav bi to cirkus bio bez glavnog meštra kojeg je samo za ovu prigodu utjelovio glumac Boris Mirković, pod čijom palicom je održano veselo natjecanje u cirkuskim vrećama.

Posebno mistično bilo je i kod Avenue Mall gatare koja je tri dana radoznalim posjetiteljima proricala budućnost te im otkrila sve ono što sami nisu mogli doznati.

Brojni posjetitelji uživali su u čarima najluđeg cirkusa – u atraktivnom performansu hodača na štulama, veselim trikovima klaunova i ludim žonglerskim akrobacijama.

Za one malo maštovitije bili su tu i profesionalni trucco majstori koji su lica posjetitelja oslikavali u vatrenu atmosferu cirkusa. Oni najmlađi su pod budnim okom veselih klaunova i žonglera uživali u zabavnim radionicama izrade raznih figura od balona i mađioničarskih trikova.

Nastupom virtuoznih akrobata, ovogodišnji rođendanski cirkus Avenue Malla zatvorio je svoja vrata, a brojni posjetitelji ne samo da su uživali u posljednjem ljetnom tulumu, već su sa sobom ponijeli i pregršt zanimljivih doživljaja, ističe se u priopćenju Avenue Malla.