IzlogPromoBarcaffè ima sjajnu novu kampanju o važnosti prvih koraka

Barcaffè ima sjajnu novu kampanju o važnosti prvih koraka

Prvi koraci ključni su za svaki pothvat koji mi kao pojedinci poduzimamo, uvjereni su u Barcaffèu. Novom komunikacijskom kampanjom koja se već može vidjeti na televizijskim ekranima i digitalnim kanalima pozivaju svakog pojedinca da učini prvi korak i na njemu ustraje.

Sa željom da doda optimizam i inspirira javnost, Barcaffè je pokrenuo novu komunikacijsku kampanju o važnosti prvih koraka, kojom potiče sve koji oklijevaju da se pokrenu. Predlažu da nakon šalice kave napravimo taj prvi korak nakon kojeg je sve puno lakše.

Od sanjara do čovjeka od akcije, ali prije svega – kava
Kažu, sanjaj velike snove. Međutim, često ne sanjamo o ostvarenju svojih snova, već o odluci da napravimo prvi korak. I bez obzira je li san velik ili malen, skloni smo odugovlačenju, govorimo da je sutra najbolji dan za velike odluke, a odgađanje od danas do sutra nam se nekako uvuklo pod kožu. Često se čuje da se na prve korake trebamo odlučiti već sada jer sutra zaista nećemo biti bolje pripremljeni. No, za svaku stvar koju radimo potreban je okidač, neka nova navika. Jutarnja kava također bi nas trebala potaknuti na prvi korak pa u Barcaffèu kažu da prvo treba uživati u šalici kave, a onda krenuti u postizanje svojih ciljeva, bili oni mali ili veliki. Ovu poruku u potpunosti potkrepljuje dobro nam znani Barcaffèov slogan “Za ljepši dan” koji sada poprima potpuno novo značenje. Ne samo da je dan bolji nakon prvog koraka već je i život bolji. Važno je pokrenuti se i usput ne odustati, ističu u Barcaffèu.

Poticanje na prve korake kroz integriranu komunikacijsku kampanju
“Naravno, šalica Barcaffè kave odličan je način da se probudite i pripremite za posao. No, ovdje govorimo o većim stvarima, o počecima i završetku osobnih odluka kojima postižemo vlastito ispunjenje”, istaknula je Jelena Milinković voditeljica marketinga za razvoj kategorije svježe mljevene kave.

Integrirana komunikacijska kampanja koju je za Barcaffè pripremila i provodi slovenska strateška komunikacijska agencija Herman & Partneri već se može vidjeti na televiziji i drugim kanalima s inspirativnim videima koji govore da ništa nije nemoguće, da samo treba početi. To je jedna od ključnih poruka nove kampanje, naglašava kreativna direktorica agencije Herman & Partneri, Katja Petrin Dornik, koja ju je i osmislila. Svojim je elementima kampanja strateški oblikovana tako da komunicira sa svakim od nas. Svojom dinamikom i s likovima različitih generacija neprestano nudi nove i inspirativne priče koje nas potiču da napravimo prvi korak prema našim ciljevima, pritom naglašavajući da je upravo sada najbolje vrijeme za početak.

Ono što nas približava cilju
Samopouzdanje nam često olakšava donošenje životnih odluka i pomaže nam da ne skrenemo sa zacrtanog puta i ne odustanemo od poduzimanja odlučnih koraka. U Barcaffèu nas potiču da skupimo hrabrost, odbacimo one verzije sebe koje samo planiraju i oklijevaju te postanemo osobe koje pokušavaju, ustraju i uče. Svima nam trebaju pozitivni poticaji u životu pa pozdravljamo njihovu kampanju.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...