Drugu godinu zaredom, Becutanovo božićno druženje s mališanima, mamama i tatama održalo se u Ledenom parku na zagrebačkom Tomislavcu, a kroz punih pet sati raznovrsnog programa pod nazivom “Putovanje u Becutanovo snježno kraljevstvo“ oduševljene male goste, kao i godinu ranije, razigrano su vodili Marijana Batinić i Luka Nižetić.

“Bez ikakve sumnje, ovo mi je daleko najdraža publika kojoj se rado vraćam svake godine”, potvrdila je Marijana kojoj zaista nije bilo teško zaintrigirati mališane za igru i veselje. Djeca su vrlo brzo uronila u magični svijet vitezova i princeza, uživali u modeliranju balona, zabavnim i zanimljivim predstavama Dvorac sreće i Viteška bajka, klizanju s prijateljima, roditeljima te Marijanom i Lukom koji ih je uz sve, dodatno raznježio setom prigodnih pjesama.

“Predivno i inspirativno društvo. Posljednji vikend prije Božića ne možete ljepše provesti”, zaključio je Luka Nižetić.

Punih 40 godina povjerenja
Tako je tradicija veselog druženja s Becutanom tijekom blagdana nastavljena i u godini u kojoj je milijunima potrošača omiljen brend proizvoda za njegu bebine i dječje kože obilježio punih 40 ‘ljeta’ prisutnosti na hrvatskom tržištu. Upravo ovakva događanja potvrđuju čvrstu i emotivnu povezanost zajednice s brendom koji ih desetljećima vjerno prati u njihovim najljepšim, najdražim i najemotivnijim trenucima.

Povjerenje, kontinuitet, dosljednost, svijest o dugoj tradiciji i besprijekornoj kvaliteti, prenose se s jedne generacije na drugu te svake godine potvrđuju već izgrađeni identitet brenda na hrvatskom tržištu.

Kada kažemo “miris djetinjstva“, mislimo samo na jedan brend. Onaj koji je s hrvatskim tržištem kroz godine izgradio tako snažnu povezanost da ga neka istraživanja percepcije potrošača smještaju među hrvatske, dakle domaće brendove.