Best Buy nagrada za Dr. Oetker puding u prahu

Hrvatski potrošači smatraju kako im u kategoriji pudinga u prahu Dr. Oetker nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Rezultat je to “Best Buy Award” istraživanja provedenog od strane Centra za istraživanje tržišta GfK na nacionalno reprezentativnom uzorku za Republiku Hrvatsku.

Istraživanje “Best Buy Award”, na kojem se temelji dodjeljivanje istoimene nagrade i certifikata, prvi je puta po posebnoj metodi “Deep Mind Awareness” provedeno u Hrvatskoj tijekom ove godine.

Zaštićenu metodu istraživanja “Best Buy Award” – DEEPMA razvila je tvrtka Axios u suradnji s renomiranom svjetskom revizorskom i savjetodavnom organizacijom PWC (PricewaterhouseCoopers).

Osnovni je cilj Best Buy Award istraživanja dobiti uvid u percepciju stanovnika Hrvatske o robnim markama proizvoda i usluga te proizvođača i trgovaca za koje se smatra da daju najbolji omjer kvalitete i cijene (tzv. best buy) od strane korisnika, kao i prema percepciji onih koji nužno nisu korisnici, ali imaju relevantno mišljenje na osnovi iskustva drugih potrošača.