billa-zadra-otvorenjeDanas, 3.12. otvoren je Billa supermarket u Zadru, u ulici A. Starčevića 3. Svečanom otvorenju u nazočili su Dražen Grgurović, Zamjenik Gradonačelnika Zadra, Mario Marić, Rukovoditelj prodaje Bille te Velimir Smetko, Rukovoditelj marketinga Bille.

U prodajnom prostoru od  608 m² kupci će moći pronaći sve što svako gurmansko srce želi: u supermarketu se nudi široki asortiman voća i povrća te raznovrsni svježi mesni proizvodi.

Odjel svježeg voća i povrća pojačao je svoj sezonski asortiman, od proljeća do jeseni, voćem i povrćem hrvatskih proizvođača i znatno povećao suradnju, tako da se u ponudi nalazi 60% hrvatskih proizvoda koji su posebno označeni, kako u našem katalogu, tako i na policama supermarketa. Uz domaće, tu je i široka ponuda egzotičnog voća i povrća tijekom cijele godine.

Odjel svježeg mesa nudi izbor svih vrsta mesa po standardno visokoj kvaliteti, a uz svježe meso tu je i širok asortiman proizvoda iz vlastite proizvodnje po najboljim recepturama – ćevapčići, pljeskavice, ražnjići, kobasice za pečenje i sušenje, mljeveno meso – bez aditiva, soje i konzervansa. Za kupce otvaramo i vlastitu mesnicu s pultom te će kupci moći dobiti sve potrebne informacije od našeg mesara.

Odjel delikatesa tijekom cijelog dana nudi brojne svježe specijalitete od kruha i peciva te svježe pripremljena hladna i topla jela. Billa pekarnica tijekom svakog dana peče preko 60 vrsta svježeg kruha i peciva, uz dodatnu ponudu slastica i kolača. Posebnu pozornost obraćamo na suradnju s lokalnim proizvođačima i uvođenje njihovih proizvoda u prodajnu ponudu, a kako bi kupcima ponudili njihov omiljeni kruh i peciva.

billa-zadar-voce-povrceUz odjele svježih proizvoda i trajnih prehrambenih proizvoda, prisutna je i sveobuhvatna ponuda kućnih potrepština.

Prodajna ponuda upotpunjena je proizvodima vlastitih robnih marki po najpovoljnijim cijenama. Clever proizvodi kupcima omogućavaju kupovinu omiljenih proizvoda po najnižoj cijeni, Billa Brand nudi brand kvalitetu po nižoj cijeni, dok nova robna marka Billa Premium predstavlja pravi užitak za sva osjetila te vrhunsku kvalitetu dostupnu svakome.

Supermarket će imati 4 blagajne te parkirališna mjesta za kupce na javnom parkiralištu.

U ponudi Bille nalazi se više od 5.000 proizvoda hrvatskih proizvođača. Upravi tvrtke izuzetno je važno podupirati hrvatsko gospodarstvo i proizvođače te gastronomske posebnosti Hrvatske i njenih regija. Preferiranje hrvatskih proizvođača jamči ostanak novostvorene vrijednosti u Hrvatskoj.

“Zadranima smo osigurati mjesto za kvalitetnu kupovinu prehrambenih proizvoda u susjedstvu, dugotrajno smo stvorili 30 radnih mjesta, a naš prodajni tim sigurno će oduševiti kupce najboljim proizvodima, odabranim delikatesama i odličnom uslugom”, rekli su iz Bille

Od ove godine svi Billa supermarketi uključeni su u projekt gospodarenja otpadom te se sav otpad sortira i zbrinjava na način koji sprečava zagađivanje okoliša te količine otpada svodi na najmanje moguće.