Trgovački lanac Billa otvorio je danas u zagrebačkoj četvrti Srednjaci svoj 15. supermarket u Zagrebu te 61. ukupno u Hrvatskoj, izvijestili su iz ovog trgovca.

U novom supermarketu, koji se nalazi na adresi  Vincenta iz Kastva 10, zaposleno je 18 djelatnika.

Na prodajnoj površini od 548 četvornih metara kupci mogu pronaći široki asortiman raznolikih proizvoda, navode iz Bille.

Posebno ističu bogatu ponudu voća i povrća te raznovrsne svježe mesne proizvode, dok odjel delikatesa tijekom cijelog dana nudi brojne svježe specijalitete od kruha i peciva te svježe pripremljena hladna i topla jela.

Uz to, prisutna je i sveobuhvatna ponuda kućnih potrepština, a prodajna ponuda upotpunjena je proizvodima vlastite robne marke kao što su Clever i BILLA.

“Zagrepčanima smo osigurali još jedno mjesto za kvalitetnu kupovinu prehrambenih proizvoda u susjedstvu, dugotrajno smo stvorili 18 novih radnih mjesta, a naš prodajni tim sigurno će oduševiti kupce najboljim proizvodima, odabranim delikatesama i odličnom  uslugom”, poručuju iz Bille.

Novootvoreni supermarket koristi djelomičnu LED rasvjetu koja omogućava uštedu od 25% električne energije za osvjetljenje i rashladne vitrine renomiranog talijanskog proizvođača s visokim stupnjem očuvanja energije.

Radno vrijeme supermarketa je ponedjeljak-subota od 07.00 do 23.00 te nedjelja od 07.00 do 22.00 h.