26.9 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 12:35
Tržišne komunikacijeDOPBIPA ponovo povećala plaće zaposlenicima

BIPA ponovo povećala plaće zaposlenicima

Drogerijski lanac BIPA Hrvatska nastavlja kontinuirano ulagati u zadovoljstvo svojih zaposlenika pa je time od ovog srpnja dodatno povećana mjesečna plaća prodajnim savjetnicama. Ovim je ponovnim ulaganjem u plaće zaposlenika u prodaji, u vrijednosti od milijun eura, BIPA ostvarila u prosjeku dodatnih 20 % povećanja plaća u neto iznosu. BIPA je u posljednje dvije godine čak četiri puta povećavala mjesečnu plaću svojim zaposlenicima.

Prodajnim se savjetnicama u drogerijama BIPE nakon tromjesečnog probnog roka plaća uvećava za dodatnih 7 %. Uz sve pogodnosti koje BIPA omogućava svim svojim zaposlenicima, prodajnim savjetnicama isplaćuje se jednokratna naknada za radnu odjeću, dok se na mjesečnoj bazi provode razna natjecanja za najbolju poslovnicu, a na temelju ostvarenih rezultata osigurane su i adekvatne nagrade za zaposlenike u tim poslovnicama.

Zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima u 2022. godini, BIPA je svoj uspjeh podijelila sa svojim zaposlenicima pa je tako u ožujku ove godine svim zaposlenicima isplaćena jednokratna novčana nagrada u visini prosječne bruto plaće. Osim stalnog ulaganja u primanja zaposlenika BIPA Hrvatska im pruža mnoštvo drugih pogodnosti, nagrada i dodataka na plaću kao što su božićnica, uskrsnica, naknada za prijevoz te mjesečni dodatak za topli obrok. Kako bi podržali svoje zaposlenice i zaposlenike u obiteljskom životu, isplaćuje im se jednokratna naknada za rođenje djeteta, a slobodan dan na prvi dan škole omogućen je svim roditeljima prvašića i prvoupisnika u vrtić. Dodatne pogodnosti u BIPI uključuju slobodan dan za sve one koji se odluče darivati krv, jednokratni popust na kupnju proizvoda u BIPA poslovnicama, Multisport karticu i osiguranje od nezgode 24h, dok sezonski radnici imaju pravo na ostvarivanje sezonskih bonusa.

“Iznimno smo sretni da još jednom možemo nagraditi trud i rad naših zaposlenica u prodaji koje su svakodnevno na usluzi našim kupcima, brinu o izgledu naših poslovnica te svojim savjetima i osmijehom uljepšavaju dan svakome tko se nađe u BIPI. Naša misija je stvoriti mjesto koje će biti poticajna sredina za rad, stoga se trudimo svim svojim zaposlenicima omogućiti niz pogodnosti i benefita koji će im pomoći u svakodnevnom životu, što se u konačnici odražava i na zadovoljstvo naših kupaca”, izjavila je Tina Jurjević, operativna direktorica i članica Uprave BIPA Hrvatska.

Za sve one koji žele započeti svoju karijeru u BIPI, bilo da se radi o sezonskom radu ili redovnom radnom odnosu, BIPA Hrvatska nudi niz otvorenih radnih mjesta.

Najnovije objave

Stanić za kontrolni paket Bihaćke pivovare izdvojio nešto više od pola milijuna eura

Sukladno realiziranoj cijeni kompletna vrijednost Bihaćke pivovare je nešto manje od 2 milijuna KM Svjetlan Stanić preuzeo je nešto više od 50 posto dionica Bihaćke...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...