BIPA snizila cijene oko 400 proizvoda prije najavljene izmjene PDV-a

Osim sniženja dijela asortimana dječje hrane, higijenskih uložaka i tampona, BIPA svojim kupcima svakodnevno osigurava niže cijene uz korištenje BIPACard-a, BCdigital programa vjernosti na Viberu i pogodnosti BIPO kluba za trudnice i roditelje s djecom do 3 godine

BIPA je od danas snizila cijene oko 400 proizvoda iz asortimana proizvoda dječje hrane, higijenskih uložaka i tampona, a prije najavljene izmjene PDV-a koja stupa na snagu od 01. travnja 2022. godine.

“U BIPI je kupac uvijek na prvom mjestu što nas je motiviralo da već u ožujku, prije stupanja smanjenja PDV-a na snagu, snizimo cijene dijela asortimana koji će biti obuhvaćen najavljenom izmjenom od travnja ove godine. U našim poslovnicama diljem Hrvatske kupci će od danas moći pronaći oko 400 proizvoda po povoljnijim cijenama”, izjavila je Saška Hitner, rukovoditeljica nabave u BIPI.

Osim sniženja dijela asortimana dječje hrane, higijenskih uložaka i tampona, BIPA svojim kupcima svakodnevno osigurava niže cijene uz korištenje BIPACard-a, BCdigital programa vjernosti na Viberu i pogodnosti BIPO kluba za trudnice i roditelje s djecom do 3 godine.

Lanac drogerija BIPA prisutan u Hrvatskoj od 2007. godine u 133. poslovnice, trenutno zapošljava preko 800 zaposlenika, a ponuda drogerije kupcima je dostupna i putem aplikacije Wolt.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakMaterijalni nedostaci stvari – Pravni okvir: Regulativa koja se tiče proizvođača, trgovaca i kupaca
Sljedeći članakTommy otvorio dva prodajna mjesta